Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ, ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ!

Δείτε με προσοχή το βιντεάκι με το διαφημιστικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο εξαπάτησε εκατομμύρια Έλληνες. Όλα, μα όλα όσα είπε ήταν ψέμματα. Γι' αυτό και μόνον τον λόγο, επειδή υπέκλεψε με απάτες τη...

ψήφο του λαού και μας έδεσε χειροπόδαρα σε χειρότερα μνημόνια δείχνει τον δόλιο σκοπό του και ότι ήταν στημένος από τους δανειστές για να ξεπουλήσει τη χώρα και να εξοντώσει τον λαό. Γι' αυτό υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για τα επόμενα 99 χρόνια, γι' αυτό σήμερα ξεπουλάει τη ΔΕΗ, όλα τα αεροδρόμια και γι' αυτό ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Είναι προδότες και πρέπει να περάσουν από δίκη για εσχάτη προδοσία. Δείτε και  διαδώστε το βίντεο και στείλτε προς το παρόν στον πολιτικό καιάδα τα πολιτικά σκύβαλα του ΣΥΡΙΖΑ, ως ότου έρθει η ώρα να καθίσουν στο σκανί της Δικαιοσύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου