Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΌ...17 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πολιτικό αλήτης Τσίπρας που κατέστρεψε τη χώρα μας και να νησιά...

μας πάει και στη Μυτιλήνη με συνοδεία εκατοντάδων αστυνομικών. Με...17 διμοιρίες έλεγε σήμερα ο Τράγκας, που ούτε ο Σαντάμ Χουσεϊν δεν είχε. 
Το πρακάτω ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:
Ελάχιστοι άνθρωποι περίμεναν τον πρωθυπουργό στο ακριτικό νησί - Κλειστά μαγαζιά στη Μυτιλήνη που θυμίζει «φρούριο» από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες της Λήμνου που υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο ακριτικό νησί πριν τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Τον πρωθυπουργό περίμεναν μερικοί ηλικιωμένοι που του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» αλλά και ένα μικρό κορίτσι που ήθελε να του δώσει ένα λουλούδι αλλά τελικά δεν το είχε μαζί του.

Στην ομιλία του στο αγρόκτημα του Παλλημνιακού Ταμείου ο κ. Τσίπρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ηρθα πάρτα πόρτα για να βρεθώ με τους απλούς ανθρώπους, να ακούσω παράπονα και να πάρω ελπίδα. Πετύχαμε εξαιρετική δημοσιονομική εξισορρόπηση. Κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλλει τι θα κάνουμε».

Εντωμεταξύ στη Μυτιλήνη οι κάτοικοι ετοιμάζονται για «θερμή» υποδοχή του πρωθυπουργού με κατεβασμένα ρολά στα καταστήματά με τους δρόμους να παραπέμπουν σε μια «νεκρή» πόλη εν μέσω και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας με διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα και άλλες πόλεις, κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ αλλά και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών καθώς και ειδικών της ΕΛΑΣ για τις τηλεπικοινωνίες.

Οι κάτοικοι του νησιού περιμένουν πώς και πώς τον πρωθυπουργό για να διαμαρτυρηθούν έντονα για τα δύο θέματα που τους «καίνε», το προσφυγικό και τον ΦΠΑ, ενώ περιμένουν φυσικά όχι απλά υποσχέσεις, αλλά λύσεις.
Στο δημαρχείο στη Μύρινα ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λήμνου και άλλους φορείς του νησιού. Ο Δημήτρης Μαρινάκης υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό δωρίζοντας του το έμβλημα του δήμου του νησιού, που απεικονίζει τη βασίλισσσα Υψιπύλη, καθώς και έναν αμφορέα φτιαγμένο από κοχύλια, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρει ότι θα τον τοποθετήσει στο Μέγαρο Μαξίμου για να κοσμεί τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου