Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!@

Πάνο, Αλέ(κ)ση, μην ξεχάσετε να δώσετε βραβείο στον Κυβερνήτη της Κ/Φ «Αρματωλός»! Ηταν εκεί ως «φύλακας», της Συμμαχικής...

ΝΑΤΟΪΚΗΣ Επιχείρησης “AEGEAN ACTIVITY”, για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και φυλούσε τα στενά της Λέσβου. Δηλαδή τι … φυλούσε; Μάλλον κοιμόντουσαν όλοι ομαδικώς για να μην πω καλύτερα ότι … κάνανε αέρα στους δουλέμπορους!

Και τον εμβόλισε ένα εμπορικό πλοίο σαπάκι, χωρίς καν να πάρει μυρουδιά! Φαντάσου δηλαδή να του την έπεφτε καμιά τουρκική Φρεγάτα! Δώστε του κι αυτουνού ένα βραβείο σαν κι αυτά που έχετε στα συρτάρια σας για να πιάνετε τον κώλο των στρατιωτικών, μπας και σας ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές! Και δώσε κι ένα σε αυτόν που έστειλε το άοπλο «Γαύδος» στα Ιμια.

Εχετε ισοπεδώσει τα πάντα στον Στρατό , στην Αεροπορία και φέτος και στο Ναυτικό!

Κι όχι τίποτα , αλλά νονά της Κ/Φ «Αρματωλός», ήταν η Κ.Σίβα, γυναίκα με ιστορία στο Ναυτικό και το πλοίο είναι κατασκευασμένο το 1990 από Ελληνικά χέρια στον Σκαραμαγκά κι ας έχει Δανέζικη σχεδίαση!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ…

ΥΓ
Μην φοβάσαι χοντρέ, δεν αναφέρω τίποτα για το KORAL που εδρεύει στο Αϊβαλί!!! Δεν είναι που είσαι κότα και σε παίζουν οι Τούρκοι για πλάκα! Είναι που μαζί με σένα παλιοχοντρέ διασύρεται και η χιλιόχρονη Ναυτοσύνη μας!

George Adalis B


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου