Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!

Θρίλερ στον Έβρο - Συνελήφθη Τούρκος στις Καστανιές - Πέρασε παράνομα τα σύνορα - Τι δήλωσε ο ίδιος κατά τη σύλληψή του - Το...

περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή όπου συνελήφθησαν από τους Τούρκους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (02/05/2018) στις ελληνικές Αρχές για ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στον Έβρο.

Τούρκος συνελήφθη από στρατιωτικούς στην περιοχή του φυλακίου 1 στις Καστανιές Έβρου, καθώς εισέλθε παράνομα στη χώρα μας.

Η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι επρόκειτο για στρατιωτικό, ωστόσο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του πολιτική ταυτότητα, σύμφωνα με το thrakinea.gr.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στις ελληνικές Αρχές ότι είναι υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης.  

Οι έως τώρα πληροφορίες για την περίεργη αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με εκσκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη. 

Μάλιστα, οι Έλληνες στρατιωτικοί φέρεται να υποστηρίζουν πως τον είδαν να εισχωρεί με το γεωργικό του μηχάνημα 10 μέτρα σε ελληνικό έδαφος. 

Η είδηση της σύλληψης κάνει το γύρο των τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και φωτογραφία του συλληφθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου