Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΛΑΜΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχειρεί αναστροφή στην εθνική οδό και ...

συγκρούεται με διερχόμενο ΙΧ. Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας κόβουν την ανάσα!

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καρδίτσας – Λαμίας, στις 30 Απριλίου, όπως βλέπουμε στις κάμερες ασφαλείας. Δεκαεννιάχρονος οδηγός κάνει αναστροφή πάνω στην εθνική οδό και προκαλεί σοβαρό τροχαίο. Η συνοδηγός του δεύτερου ΙΧ κινδυνεύει να μείνει παράλυτη.
kard
Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι, σε ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν καρμανιόλα. Δεν υπάρχει διαχωριστικό στο δρόμο και τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί 15 θανατηφόρα τροχαία.

Ο Γερμανικής καταγωγής οδηγός του τζιπ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. Η σύζυγός του, που κινδυνεύει να μείνει παράλυτη διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο 19χρονος οδηγός του μπλε αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη…



[Πηγή: newsit.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου