Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ...ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΩ. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ"! ΝΑΙ ΡΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!

Γομάρι πολιτικό με όλη τη σημασία της λέξεως. Όπως την είχε προσδιορίσει ο Ροντούλης. Και του δίνουν σημασία και τον παίρνουν στα σοβαρά τα ΜΜΕ! 
Ιδού τι αναφέρει το Πρώτο Θέμα: «Πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα δεν ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..."!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ, ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, στις 5:00μ.μ. έγινε συνεδρίαση στο...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! 
Αγαπητοί αναγνώστες, άρθρα ‘απείρου κάλους’ δημοσιεύονται τις...

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ! ΑΦΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Κατρούγκαλος: Ακροδεξιές και εθνικιστικές φωνές στη ΝΔ αρνούνται μία σύνθετη ονομασία

Το ρεπορτάζ είναι του Άγγελου Προβολισιάνου από το "Κουτί της Πανδώρας" και δείχνει το ποιόν του Κατρούγκαλου. Του ανθρώπου που...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ": "ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ..."! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Ο Τσίπρας προκαλεί όσο ποτέ άλλοτε τον ελληνικό λαό. Θεωρεί ως....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


Μια επιστολή με την οποία υπενθυμίζει στον Μάθιου Νίμιτς όσα...

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ! ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: ΤΣΕΠΩΣΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΑΠ, ΕΙΣΑΙ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ-ΛΆΜΟΓΙΟ ΚΙ ΕΣΥ! ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Το πάρτι του Βαξεβάνη στην ΕΡΤ με το 1,5 εκατ. ευρώ
Πήρε 1,5 εκατ.ευρώ από την κυβέρνηση Παπανδρέου την ώρα που από το μνημόνιο κόπηκαν μισθοί και συντάξεις - Έπαιρνε χοντρές αμοιβές και επί Σημίτη - Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα
Επειδή πολλή συζήτηση γίνεται τον τελευταίο καιρό, για τον ρόλο και τα...

"ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ"! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο λαός. Τα μηνύματα οργής και αγανάκτησης που βγαίνουν μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και από το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αυτό δείχνουν. Ό,τι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ότι ο λαός δεν πρόκειται να δεχτεί με τίποτε το ξεπούλημα...

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ...

24 Ιανουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, μετά την αποδοχή της χρήσης του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ας ψάξει πως ακριβώς θα τον αποκαλούν στον έναν χρόνο που του απομένει στην καρέκλα»

Οι μάσκες έπεσαν για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την θέση του στην ονομασία των Σκοπίων. 
Απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ, κατέθεσε ψήφισμα με το οποίο ...

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ! ΑΦΗΣΑΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ! ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ!

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή του Βατόλακκου στα Χανιά...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 560 ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: "Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Κυκλοφόρησε και διανέμεται αυτές τις μέρες το 560 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Τα δημοτικά καταστήματα Χολαργού, Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, καθώς και τα 3 ΚΕΠ των...

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ"! ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΒΙΝΤΕΟ!

"Ξεγάνωτο πολιτικό τενεκέ" τον έχουμε χαρακτηρίσει και φροντίζει να ....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ: "ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ;"!

σχόλιο Γ.Θ : Ολοένα και περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας ξαναγίνονται Έλληνες.
Συγκλονιστικός ο Θ.Αναστασιάδης κατά των Αριστερών!

Δυο-τρία απλά ερωτήματα, όχι προς τους συνειδητούς προδότες, αλλά ...

ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! "ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ" ΣΕ ΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ!

Χολαργός, 25 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Κατορθωμένο Σώμα» σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού και μουσική Νίκου Καλλίτση
σε πρώτη εκτέλεση στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Αφιέρωμα στον...

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ


«Βράζουν» οι τηλεθεατές με την Τατιάνα Στεφανίδου που αντί για...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Μόλις ανέβηκε στο youtube η συνέντευξη-"βόμβα" του Γιώργου Καρατζαφέρη και η ραδιοφωνική εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Μάκη Βραχιολίδη. Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή διότι έχει πολλές αποκαλύψεις. Η συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑΟΣ αρχίζει από το 6.00'' μέχρι το 14.41''. 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ 41 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Βίντεο ΣΟΚ - 41 νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο (Pics+Vids)
Μια τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή (26/1) σε ...

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ 93 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Ζαμπέτας ζει στις καρδιές μας και θα ζει για πάντα μέσα από τα τραγούδια του, την μοναδική φωνή του και το εκπληκτικό του παίξιμο στο μπουζούκι. Σήμερα θα έκλεινε τα 93 του χρόνια, αν ζει. Ζει όμως και θα ζει. Αθάνατος. Δείτε και ακούστε τον σε ένα από τα θρυλικά του τραγούδια. 

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΖΑΕΦ: "ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ"! ΝΑΙ, ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο έλληνας πρωθυπουργός ενθάρρυνε τον σκοπιανό Ζόραν Ζάεφ να πει την αλήθεια στο λαό του, όπως έκανε και ο ίδιος, και δεν θα χάσει από κάτι τέτοιο.
Αυτό λέει η ειδησεογραφία και φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι τέτοιος απατεώνας, που προκαλεί μόνος του τον λαό να φάει λεμονόκουπες! 

ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗ 16ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ! ΣΟΚ! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ....

ΥΠΟΓΡΑΦΩ
Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι μας μες στη νύχτα κι έσυραν τη 16χρονη κόρη μου στη φυλακή. Τώρα βρίσκεται σ’ ένα παγωμένο κελί....

ΤΟ "ΙΝ" ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! "ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ" ΣΤΗ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Ο Μιχάλης Βλαχοδημήτρης, από τους παλαιότερους Χολαργιώτες, άνοιξε...

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! "ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..."

Χρήστος Μαυρίδης
Καταπατούν Αξίες, Καταπατούν Αρχές, Καταπατούν Εσωτερικούς...

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Αρκάδας
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να ξεχάσει την Θυσία των τριών παλικαριών του Πολεμικού μας Ναυτικού στα Ίμια που έδωσαν την Ζωή τους για να υπερασπιστούν την Πατρίδα, την Σημαία και την Ορθοδοξία.
Ο Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης 
Ο Υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος 
και ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός έχοντας μέσα τους την Φλόγα της Θυσίας και Υπακοή στις Ιερές Παρακαταθήκες του Γένους μας Κοσμούν το Πάνθεο της Ιστορίας με Χρυσά Γράμματα.
Οι Άνδρες και οι Γυναίκες του Πολεμικού...

ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ;;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΧΡΗΣΤΙΑ Ή...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;

Θυμηθείτε περιπτώσεις στυγερών εγκλημάτων που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα:
1. Η υπόθεση του 2011 με το φρικτό έγκλημα στο χωριό Ρουπακιά...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ! Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ


Θεοῦ γινώσκειν ὀρθοδόξως οὐσίαν,
Χριστιανοῖς λεγάτον ἐκ Γρηγορίου.
Εἰκάδι Γρηγόριος Θεορήμων ἔκθανε πέμπτῃ.
Βιογραφία
Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος γεννήθηκε το 329 μ.Χ. στην Αριανζό, κωμόπολη της Καππαδοκίας, από τον...
 Γρηγόριο, επίσκοπο Ναζιανζού (1η Ιανουαρίου) και την Νόννα (5 Αυγούστου). Έχει δύο αδέρφια: τον Καισάρειο (βλέπε 9 Μαρτίου) και τη πασίγνωστη για την ευσέβειά της αδερφή Γοργονία (βλέπε 23 Φεβρουαρίου).

Στη Ναζιανζό, διδάσκεται τη στοιχειώδη εκπαίδευση, ενώ τη μέση στη Καισάρεια, όπου γνωρίζεται με το...

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Athanasios Efstathios Drougos
«Το κίνημα της Ιλλυρίδας έχει μια πρόταση για το όνομα ως ομοσπονδιακό κράτος», σημειώνει το δημοσίευμα...

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ eoells.org (21.00-22.00)

Συνονιστείτε στον διπλανό σύνδεσμο για τη ραδιοφωνική εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής"   http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/ (21.00-22.00). Μαζί μας και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιοποίηση ενός στοιχείου που προκαλεί αίσθηση, προχώρησαν ...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!

Με ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού της...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΦ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε; Έχουν αλλάξει πολύ; Ένας από αυτούς έχει φύγει από τη ζωή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

Χολαργός, 23 Ιανουαρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια
O Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης και τιμής....

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


https://netakias.files.wordpress.com/2018/01/makedonia-syllalhthrio-thessaloniki3.jpg
α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια 39.333 τετρ. μέτρων πέριξ της εξέδρας των...

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: "ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ"

Ενημέρωση του Δημότη

Δελτίο Τύπου 5

                                                                 23 Ιαν. 2018


Χορήγηση Επιδόματος Παιδιού
Νέες Διαδικασίες
1. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των συνδημοτών μας, σας ...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Τοποθέτηση προστατευτικών στις μπασκέτες του αθλητικού κέντρου Χολαργού
Ο ΔΟΠΑΠ προχώρησε σε προμήθεια και τοποθέτηση προστατευτικών στο σκελετό κάθε μπασκέτας  στα ανοιχτά  γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού. Η ενέργεια αυτή κρίθηκε...

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! "ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ", ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...

Απίστευτο; Είναι όμως αληθινό! Δείτε τι γίνεται με την "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρέτμη Σώρρα! Διαγράφει από το σωματείο-κόμμα του...

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Ώρες αγωνίας για το βρέφος που απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής
Διασωληνωμένο και σε μηχανική υποστήριξη βρίσκεται το βρέφος που ...

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΣΠΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΙΔΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ, ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!


ΧΕΙΜΩΝΑ΄Σ: "ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ"! ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΛΕΙΨΟ !! ΣΑΣ ΕΘΟΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΑΦΛΑΤΑ

Μια μέρα μετά το συλλαλητήριο Χειμωνάς:    «Προτιμώ να με κυβερνά ο Τσίπρας παρά κάποιος απόστρατος φασίστας». Όπως αναφέρει «αν...

"ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ! ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΝΕΚΡΟ"! ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των δύο Ελλήνων πιλότων για τη στιγμή της απόλυτης φρίκης που έζησαν κατά την επίθεση των Ταλιμπάν σε ξενοδοχείο της Καμπούλ.

Οι δύο πιλότοι σώθηκαν πραγματικά από θαύμα, αλλά και κυρίως λόγω...

56 ΔΙΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ!

ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΕΔΩ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κάθε χρόνο 56 ΔΙΣ. ΖΩΑ στοιβάζονται σε βρόμικα, σκοτεινά κλουβιά και...

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ:"ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ή ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ 10 ΧΛΜ. ΜΑΚΡΙΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ"!

22 Ιανουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τελικά ήταν ένα μικρό συλλαλητήριο ή τόσο μεγάλο που...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! "ΜΙΛΗΣΕ" ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ!

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι του...

"ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ"! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: "ΕΔΩΣΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ"! ΒΙΝΤΕΟ


Απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν για την στάση που κράτησε για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Λευκό Πύργο έδωσε μιλώντας σε φοιτητές του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του #PRESSnext_gen, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Επανέλαβε πως δεν συμφωνούσε με την πραγματοποίησή του, αλλά ως δήμαρχος υπέγραψε την άδεια να τελεστεί όπως και ότι έδωσε ρεύμα...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ (21.00-22.00)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ eoellas.org! ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ


ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..."!

Χαμός στο διαδίκτυο μετά απο ποστ της Αντζυ Σαμίου με χάρτη! Η...