Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κατάσταση των γηπέδων του Δήμου
και ο κ. Νικολάου


Αναφερόμενοι στο κείμενο του πρώην Δημάρχου Χολαργού κ. Δημ. Νικολάου, το οποίο αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες της περιοχής μας, με τίτλο «Οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου – Χολαργού απαντούν στο Δήμαρχο», πληροφορούμε τον κ. Νικολάου ότι ο Δήμος μας ουδεμία σχέση έχει με το κείμενο που η μηνιαία εφημερίδα «ΘΟΡΥΒΟΣ» του Φεβρουαρίου 2013 δημοσιεύει στην 12η σελίδα του.

Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ουδέποτε έχει εκδώσει Δελτίο Τύπου σχετικά με την κατάσταση των δημοτικών χώρων άθλησης που παρέλαβε και επομένως όσα περί αυτού αναφέρει ο  κ. Νικολάου στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του είναι παντελώς ανακριβή.

Βέβαια, ο κ. Νικολάου θα μπορούσε, με ένα απλό τηλεφώνημα στο Δήμο, να πληροφορηθεί όλα τα παραπάνω (καθώς και τις εκκρεμότητες που η δημοτική αρχή «κληρονόμησε» το 2011 και έχουν συνάρτηση με την αδειοδότηση των γηπέδων για να τελούνται σ’ αυτά επίσημοι αγώνες), οπότε και δεν θα είχε λόγο να καταφερθεί κατά του δήμου και της δημοτικής του αρχής. Φαίνεται, όμως, ότι επιζητούσε μια ευκαιρία για να γράψει όσα έγραψε. Σ’ αυτή την ενέργειά του, ο Δήμος μας δεν πρόκειται να εμπλακεί.


Ο Δήμαρχος


Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου