Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΒΑΡΥΤΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΙΔΗ: «ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ»


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός, ζητούμενος από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, να σχολιάσει τον πανηγυρισμό του παίκτη της ΑΕΚ Κατίδη (χαιρέτησε ναζιστικά) χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις. Χαρακτήρισε «κωλόπαιδο» τον 20χρονο παίκτη, ζήτησε από την οικογένεια της ΑΕΚ να τον αποβάλει διά παντός από τον Σύλλογο και είπε ότι είναι «ναζιστάκι» που ασέβησε στην ιστορία του Συλλόγου. Οι σχολιαστές της εκπομπής όταν διερωτήθηκαν μήπως δεν συνειδητοποίησε τι έκανε πάνω στον ενθουσιασμό του γκολ, ο Γ. Ψαριανός είπε ότι «ο παίκτης είχε απόλυτη συνείδηση του τι έκανε. Οι συμπαίκτες του που τον αγκάλιασαν μετά το γκολ προσπαθούσαν να του κατεβάσουν το χέρι αλλά αυτός επέμενε και το ξανασήκωνε. Είναι κωλόπαιδο», συνέχισε.
Οι σχολιαστές του ΣΚΑΪ στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν ελαφρυντικά στην πράξη του παίκτη, επικαλέστηκαν το νεαρό της ηλικίας τους, ρωτώντας τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ εάν θα έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία εφόσον ζητήσει συγγνώμη.
Ο Γ. Ψαριανός ήταν ακόμη πιο σκληρός, συνέχισε να χαρακτηρίζει «κωλόπαιδο» τον παίκτη και είπε ότι δεν ζήτησε καμία συγγνώμη, δικαιολόγησε την πράξη του και κατέληξε: «Δεν υπάρχει καμία συγγνώμη γι΄αυτή την ενέργεια. Να διώξουν για πάντα από την ΑΕΚ αυτό το άτομο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου