Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η εφημερίδα μας ξεκινάει εκστρατεία συλλογής παλαιών φωτογραφιών του Χολαργού και του Παπάγου, για την έκδοση ενός ακόμη λευκώματος των ιστορικών πόλεων. Με τη συνδρομή-πολύτιμη βοήθεια των ίδιων των παλαιών κατοίκων των δύο περιοχών Χολαργού-Παπάγου, αναζητούμε φωτογραφικό υλικό για να θυμηθούμε όλοι πώς ήταν οι δύο πόλεις Χολαργού-Παπάγου. Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής", πιστός στην παράδοση να εκδίδει το ALBUM, το λεύκωμα-οδηγό της πόλης του Χολαργού και έχοντας εντυπωσιάσει πολλούς από τους κατοίκους με το αναμνηστικό φωτογραφικό υλικό της πόλης του Περικλέους, ξεκινά την έκδοση του ALBUM 2013, ζητώντας τη βοήθεια των ίδιων των κατοίκων. Ζητούμε λοιπόν από τους παλαιούς κατοίκους Χολαργού-Παπάγου να συνδράμουν στην προσπάθειά μας και να μας προμηθεύσουν (για λίγες ώρες) παλαιές φωτογραφίες του Χολαργού ή του Παπάγου. Τις φωτογραφίες θα τις σκανάρουμε και θα τις επιστρέψουμε στους κατόχους τους. Αναλαμβάνουμε τη υποχρέωση να κάνουμε εύφημο μνεία των ονομάτων (ακόμη να δημοσιεύσουμε και προσωπικές τους φωτογραφίες) όσων συμβάλλουν στην προσπάθεια του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ". 

Ιδού μια παλαιά-ιστορική φωτογραφία από την "Παναγία Φανερωμένη" Χολαργού, με το παλαιό-μικρό εκκλησάκι που προϋπήρχε του σημερινού επιβλητικού ναού.
Τη φωτογραφία μάς προμήθευσε η Νατάσσα Στουμπιάδη, η οποία εικονίζεται (σε σχεδόν βρεφική ηλικία) με τον φίλο της (ντυμένος μασκαράς) Αντώνη Μαρδάκη.  
Επειδή στόχος του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" είναι να εκδώσει το λεύκωμα ALBUM, λίγο πριν, λίγο μετά από το Πάσχα, θα παρακαλούσαμε να συνδράμετε άμεσα στην προσπάθειά μας. 


ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ: Εάν έχετε τις φωτογραφίες σας σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείτε να τις στέλνετε στο e-mail: vrachiolidis@yahoo.gr βάζοντας ως θέμα αποστολής: "Για το λεύκωμα ALBUM Χολαργού-Παπάγου"
Εάν ωστόσο θέλετε να περάσουμε εμείς από τον χώρο σας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210.6544374 . Εάν απουσιάζουμε, αφήστε μήνυμα στον τηλεφωνητή και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου