Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι Ενεργοί Δημότες ούτε ψάχνονται επί ματαίω, ούτε κυνηγούν χίμαιρες. Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μας το απαράδεκτο, ψευδές και συκοφαντικό κείμενο για τα γήπεδα του Δήμου μας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Θόρυβος", επικοινωνήσαμε με τον εκδότη της εφημερίδας, κο Γιάννη Παπαγεωργίου, διαμαρτυρόμενοι εντόνως.

Ο τελευταίος μάς διαβεβαίωσε ότι η εφημερίδα του δεν διαθέτει συντάκτες που να ασχολούνται με την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού και κάθε σχετική είδηση, άρθρο ή σχόλιο που δημοσιεύεται σε αυτήν προέρχεται είτε από το Δήμο, είτε από αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής. Παράλληλα, δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να έχει εκπονήσει ανάλογα κείμενα, καθώς οι γνώσεις του περιορίζονται στην περιοχή του Ψυχικού, όπου και πολιτεύεται.

Περί του επίμαχου κειμένου, ο κος Παπαγεωργίου μας απήντησε ότι εστάλη στην εφημερίδα του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη μορφή Δελτίου Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και δημοσιεύτηκε αυτούσιο, καθώς η εφημερίδα δεν έχει γνώση και άποψη περί του συγκεκριμένου θέματος, ώστε να επέμβει σχετικά. Συνακόλουθα, παραδέχτηκε ότι το κείμενο είναι αρκούντως ειρωνικό και επιθετικό κατά των Ενεργών Δημοτών, γεγονός που αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι δεν προήλθε από την εφημερίδα του, καθώς η θέση της είναι ουδέτερη και δεν τρέφει κανένα μένος ούτε κατά του κου Ξύδη, αλλά κυρίως ούτε κατά του κου Νικολάου. Δέχτηκε μάλιστα με χαρά να δημοσιεύσει τη δική μας απάντηση στο αμέσως επόμενο τεύχος.

Πράγματι, στην ίδια σελίδα υπάρχει πληθώρα ειδήσεων από το χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας, οι οποίες είναι πασίδηλο ότι έχουν σταλεί στην εφημερίδα από παράγοντες του Παπάγου και του Χολαργού, ενώ στην αμέσως διπλανή σελίδα φιλοξενείται, όλως τυχαίως.., συνέντευξη του κου Ξύδη!

Σήμερα, ο κος Ξύδης, μέσω Δελτίου Τύπου, σαφέστατα αδειάζει τον κο Παπαγεωργίου, διατείνεται ότι ουδέποτε εστάλη από το Δήμο κείμενο στην εφημερίδα "Θόρυβος" σχετικά με τα γήπεδα της περιοχής μας και ουσιαστικά παρουσιάζει τον εκδότη ως ψεύτη ...

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση, οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου Χολαργού γνωρίζουν τον κο Παπαγεωργίου ως έναν αξιοπρεπέστατο και τίμιο άνθρωπο που κοσμεί επί πολλά χρόνια το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντίθετα, οι εμπειρίες μας με τον κο Ξύδη και τα στελέχη της παράταξής του, από την προεκλογική περίοδο του 2010 έως και σήμερα, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές σε ό,τι αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος των προσωπικών και νομικών αντιπαραθέσεων του επί κεφαλής και των στελεχών μας με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, καθώς σε πολιτικό επίπεδο μας απασχολεί μόνο η ευημερία της ευρύτερης περιοχής μας.

Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία κάποιων να γίνουν βασιλικότεροι του Βασιλέως, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον αρχηγό τους για τις θέσεις Διοίκησης που έλαβαν, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνουν. Παρακαλείται ο κος Ξύδης, αντί να προσπαθεί να φορτώσει τα λάθη της παράταξής του σε σοβαρούς ανθρώπους, όπως ο κος Παπαγεωργίου, να ελέγχει καλύτερα τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και το τι και πώς φεύγει από το Δήμο προς τα ΜΜΕ. Άλλωστε αυτό είναι και το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολείται εδώ και 2,5 χρόνια. Τέλος, παρακαλούμε τη Νέα Πορεία να αλλάξει επιτέλους την πολιτική της στρατηγική που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργία αμφιλεγόμενων εντυπώσεων, χωρίς καμία απόδειξη.



Εκ του Γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου