Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟΥ BLOG!.

Όταν πριν από δυο περίπου χρόνια γράφαμε ότι οι δύο εικονιζόμενοι ήταν αυτοί που "διαχειρίζονταν το ανώνυμο blog του Χολαργού" το οποίο καταφέρεται με λύσσα και κόμπλεξ εναντίον του τοπικού Τύπου, ο δεύτερος εξ αυτών ήρθε στο γραφείο του Βραχιολίδη να διαμαρτυρηθεί εντόνως. Παρακάλεσε μάλιστα να αφαιρεθεί η σχετική ανάρτηση. Μετά από δύο χρόνια και κρυφτούλι της κακιάς ώρας, ο πρώτος εξ αυτών, επισήμως πλέον προβάλλει από την εφημερίδα "Αντίλογος" ως πρώτο θέμα, την...επανάσταση που έφερε στο τοπικό διαδίκτυο το...κουκουλοφορικό blog, ο δε δεύτερος έχει "πιαστεί στα πράσα" από τον Γιάννη Κεχρή, στον οποίο εμμέσως παραδέχτηκε ότι έχει άμεση σχέση με το συγκεκριμένο blog. Δεν χρειαζόταν βέβαια να το πει ο ίδιος. Όποιους να ρωτήσεις στον Χολαργό που ασχολούνται με τα τοπικά blogs θα σου πουν ότι αυτοί οι κύριοι βρίσκονται πίσω από τα πλήκτρα και  αναρτήσεις του ανώνυμου blog! 
Για τους δύο εικονιζόμενους, ο μεν πρώτος εμφανίζεται ως αρχισυντάκτης του "Αντίλογου" αλλά το παιδί χρειάζεται δημοσιογραφικό ρεκτιφιέ και να απαλλαγεί από τα κόμπλεξ που το ταλανίζουν. 
Ο δε δεύτερος, φαίνεται πως το έχει μαράζι να γίνει δημοσιογράφος. Εξέδωσε προσφάτως και εφημεριδάκι! Θέλει να φάει πολλά ψωμιά όμως. Δεν πειράζει, μετά από...οπτικός θα γίνει και δημοσιογράφος! 

Αναφορικά με τo το συγκεκριμένο blog συνεχίζει να βγάζει μόνο κατινιές και συκοφαντίες.  Κόμπλεξ, εσμός, προσπαθώντας να κάνει τον τιμητή των πάντων! Ναι, πασχίζει να παραδώσει και μαθήματα δημοσιογραφίας! 
Όσο για το blog το οποίο έχει εσχάτως επιδοθεί σε πόλεμο λάσπης σε βάρος του "Παρατηρητή" και του Βραχιολίδη, τούς αφήνουμε να τσαλαβουτούν στα κόμπλεξ τους! Ιδού μερικές από τις λάσπες και τις ύβρεις σε βάρος του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:  
"πληρωμένος κονδυλοφόρος ο Μάκης" "τεράστιος ψεύτης" και "εκβιαστής" ο Βραχιολίδης. 
ή  ο άλλο ενδεχόμενο, ο Στάικος, να έχει πάρει γραμμή το Μάκη και να μην επιθυμεί να μπαίνουν τα κείμενά του σε κατάπτυστα και αναξιόπιστα-πλήρως κατευθυνόμενα blog...".

Και όλα αυτά είναι λεει ελεγμένα. Λένε: "Το Κ... δεν γράφει τίποτα αν δεν το έχει ελέγξει, αν δεν είναι 100% σίγουρο και αν δεν έχει τις αντίστοιχες αποδείξεις, τόσο λόγω φιλοσοφίας, όσο και για το φόβο των Ιουδαίων, καθώς ένας σκασμός λαμόγιων και διαπλεκόμενων μας περιμένει στη γωνία για να μας σύρει στη Δικαιοσύνη"
Όσο για τις ανοησίες που λένε περί "τσόντες" για το blog μας, ας κοιτάξουν αλλού. Ας δουν σήμερα την παρακάτω ανάρτηση στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

http://www.protothema.gr/life-style/fashion/article/?aid=264726. 

Εμείς πάντως ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή και Χρόνια Πολλά. Σε όσους μας εχθρεύονται και σε όσους μας αγαπούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου