Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«ΥΠΕΡΒΑΣΗ»: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ-ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!



ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΤΗΣ «ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ» ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»


Τόμπρας (επικεφαλής του κινήματος): «Μύθος τα εκβιαστικά διλήμματα των δανειστών. Η τρόικα και τα μνημόνια θα καταρρεύσουν πολύ πιο εύκολα απ’ όσο φαντάζεστε. Το κίνημα μας κινητοποιεί μαζικά την ελληνική κοινωνία κατά της αδικίας και της ανισότητας, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την ευημερία των Πολιτών»
Η τρόικα πλέον έχει μπει στον πυρήνα των εγκληματικών της απαιτήσεων. Ζητεί την περιουσία των Ελλήνων μέσα από κατασχέσεις σπιτιών ακόμη και χωραφιών. Όλα έχουν μπει στο στόχαστρο των δανειστών. Χρησιμοποιώντας ως δόλιο όπλο τους την κατατρομοκράτηση του λαού και τους εκβιασμούς του στυλ «θα σας πετάξουμε έξω από το ευρώ» και άλλα παρόμοια.

Πριν από μερικές ημέρες όμως, δημιουργήθηκε η «Υπέρβαση» η οποία μπαίνει ως φραγμός, ως προστατευτική ασπίδα στην τρόικα και τις αδηφάγες τράπεζες. Δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για ένα υπερκομματικό κίνημα στην υπηρεσία των πολιτών που τα τελευταία τριάμισι χρόνια οδηγούνται στην οικονομική καταστροφή. Ο επικεφαλής του κινήματος, ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας σε αποκλειστική του συνέντευξη στους «Νέους Ανθρώπους» δίνει τα πρώτα σημάδια ελπίδας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Ήδη, με παρέμβαση της «Υπέρβασης» δικαιώνονται σύντομα τα θύματα του μεγάλου σκανδάλου της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ».



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Τόμπρα, η χώρα δείχνει πάλι να βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Εκβιασμοί από την τρόικα για να παρθούν νέα σκληρότερα μέτρα γιατί διαφορετικά δεν θα δοθεί η δόση ενώ δεν λείπουν οι φωνές που επαναφέρουν το θέμα της εξόδους της χώρας από την ΕΕ.



Τόμπρας: Οι εκβιασμοί της τρόικας είναι η γνωστή συνταγή που επαναλαμβάνεται χρησιμοποιώντας διάφορα τυποποιημένα τεχνάσματα. Ένα από αυτά είναι και το δίλημμα της εξόδου της χώρας από την ΕΕ! Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είναι αδύνατη η έξοδος κράτους μέλους από το ΕΥΡΩ, μετά τη Συνθήκη της Λισαβόνας (2007) που τροποποίησε το άρθρο 50 της Συνθήκης της ΕΕ. Η είσοδος κάθε κράτους μέλους στην ευρωζώνη συνιστά διαδικασία αμετάκλητη και μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα όχι μόνο το κράτος μέλος να μη μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ με οποιονδήποτε τρόπο αλλά, αντιθέτως, να είναι αδύνατη ακόμη και η οικειοθελής αποχώρηση του από το ενιαίο νόμισμα.

Μοναδικός τρόπος για την έξοδο κράτους μέλους από το ευρώ (ευρωζώνη) είναι η οικειοθελής αποχώρηση του από την ίδια την ΕΕ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ :

  1. Από το Ευρώ όχι μόνο δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς, αλλά δεν δικαιούμαστε ούτε να αποχωρήσουμε οικειοθελώς.
  2. Μοναδικός τρόπος εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ είναι η οικειοθελής αποχώρησή της από την ΕΕ.

Συνεπώς πρόκειται περί μπλόφας και ψευδεπίγραφου διλήμματος η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

 

Τόμπρας:  Η πολιτική απάτη των Μνημονίων και των δόσεων της Τρόικα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που φαίνεται, αφού ο καταναγκασμός της αποδοχής των Μνημονίων και των επαχθών όρων εφαρμογής τους, των οριζόντιων μέτρων της ύφεσης, των λουκέτων, της ανεργίας, της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και των 4.000 αυτοκτονιών,  της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, της καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων και των ομολογιούχων από το PSI+, της πλασματικής ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος, κλπ., στηρίχθηκε στο ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. Και μιλάμε για μύθο, αφού είναι η ίδια η ΕΚΤ που μας λέει ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, ακόμη και οικειοθελώς.



Ποιοι είναι αυτοί που «πάτησαν» πάνω σε αυτό τον μύθο κύριε Τόμπρα και κάθε τόσο τον προβάλλουν ως δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μας;



Τόμπρας: Οι πολιτικοί απατεώνες που στήριξαν αυτό το μύθο, διευκολύνοντας τη διάπραξη του εγκλήματος των Μνημονίων, είναι πολλοί και συγκαταλέγονται ακόμη και στις δυνάμεις του δήθεν αντιμνημονιακού τόξου. Αναφέρομαι συγκεκριμένα:

  1. Είναι οι πολιτικές ηγεσίες των κρατών μελών και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, που εξαπατούν επί τρεισήμισι χρόνια την παγκόσμια κοινή γνώμη με το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ, ενώ γνωρίζουν καλά ότι το δίλημμα αυτό είναι ψευδεπίγραφο.
  2. Είναι οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες του Μνημονιακού τόξου και οι παπαγάλοι των ΜΜΕ της παραπληροφόρησης, που εξαπατούν επί τρεισήμισι ολόκληρα χρόνια τον Ελληνικό Λαό με το ίδιο ψευτοδίλημμα.
  3. Και είναι και συγκεκριμένες πολιτικές ηγεσίες του δήθεν αντιμνημονιακού τόξου, που διευκόλυναν την απάτη των Μνημονίων και απαξίωσαν και υπονόμευσαν τον αντιμνημονιακό λόγο, υιοθετώντας τον αντίθετο μύθο από αυτόν της εξόδου από το ευρώ, επαγγελόμενοι ότι η λύση βρίσκεται δήθεν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, με ταυτόχρονη όμως παραμονή στην ΕΕ, ενώ επίσης γνώριζαν ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, αφού μοναδικός τρόπος οικειοθελούς εξόδου κράτους μέλους από το ευρώ είναι η οικειοθελής αποχώρησή του από την ΕΕ. 

Και για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της απάτης του ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, αρκεί να επισημάνουμε ότι η ΕΚΤ, που είναι ο μοναδικός αρμόδιος και επίσημος φορέας της ΕΕ για θέματα ενιαίου νομίσματος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ.  

Ένα ερώτημα που γεννάται κύριε Τόμπρα είναι το εξής: η τρόικα και οι δανειστές μας με διάφορους μύθους κι εκβιαστικά διλήμματα σαν αυτά που περιγράφετε, στρίμωξαν τη χώρα μας στην γωνία και ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό. Πώς μπορεί η Πατρίδα μας να απαλλαγεί από τους δανειστές της και τους εκβιασμούς της;

Τόμπρας: Η τρόικα και τα μνημόνια θα καταρρεύσουν πολύ πιο εύκολα απ’ όσο φαντάζεστε. Όπως η Χρυσή Αυγή. Καμιά οργάνωση που σκοτώνει  αθώους πολίτες δεν επιβιώνει ιστορικά. Η Χρυσή Αυγή σκότωσε έναν και κατέρρευσε. Η τρόικα και το Μνημόνιο σκότωσαν ήδη χιλιάδες. Η δίωξή τους είναι μόνον θέμα χρόνου και θα είναι Λαϊκή.

Ωστόσο η απειλή για κατασχέσεις σπιτιών επικρέμεται πάνω από τις κεφαλές των Ελλήνων. Ηγείστε ενός φορέα για την προστασία αυτών των ανθρώπων.

Τόμπρας: Ναι. Πρόκειται για την «Υπέρβαση». Είναι κίνημα που οργανώνει και συνδράμει τη συλλογική διαχείριση, τη διαπραγμάτευση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των δίκαιων αιτημάτων καταθετών και αποταμιευτών, σχετικά με τις τραπεζικές τους καταθέσεις, τους πάσης φύσης τραπεζικούς λογαριασμούς και βιβλιάρια καταθέσεων, τις χρεωστικές κάρτες, τις κάρτες ανάληψης μετρητών, τις διεθνώς αποκαλούμενες «cash cards» και τις πάσης φύσης αποταμιεύσεις τους, για την αυτοργάνωση, την προστασία και τη διασφάλιση των συμφερόντων τους από ενδεχόμενη φορολόγηση ή κούρεμα των καταθέσεων.

Μισό λεπτό. Μια και μιλάτε για κούρεμα καταθέσεων. Υπάρχουν οι  ομολογιούχοι του Δημοσίου οι οποίοι έχουν ήδη υποστεί τις συνέπειες αυτού του κουρέματος-κλοπής των αποταμιεύσεών τους. Αυτούς μπορείτε να τους προστατέψετε;

Τόμπρας: Η «Υπέρβαση» συνδράμει τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων οικονομικών απαιτήσεων και των δικαιωμάτων των φορέων, σωματείων και συλλόγων 6

Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ), δηλαδή των φυσικών προσώπων που τοποθέτησαν τις αποταμιεύσεις τους σε ελληνικά ομόλογα και ζημιώθηκε η περιουσία τους λόγω της συμμετοχής τους στο «PSI+». Η «Υπέρβαση» προωθεί και υποστηρίζει την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τη δίκαιη αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι, την εξεύρεση βιώσιμης λύσης που να αιτιολογείται από το γεγονός ότι οι τιμές των νέων ομολόγων που εκδόθηκαν για τις ανάγκες εφαρμογής του «PSI+» ήταν εξαιρετικά χαμηλές, ότι τα φυσικά πρόσωπα, ομολογιούχοι κατέχουν λιγότερο από το 1% του συνόλου του δημοσίου χρέους, ότι αυτά δεν διαθέτουν το προνόμιο των τραπεζών να ανακεφαλαιοποιούνται με χρέωση των φορολογουμένων, ούτε των θεσμικών επενδυτών, που με τη διασπορά των επενδύσεων επιτυγχάνουν την ελαχιστοποίηση του επενδυτικού κινδύνου των χαρτοφυλακίων τους, ότι δεν έχουν πρόσβαση στην αγορά των «CDS» για να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο επέλευσης πιστωτικού γεγονότος, ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμψηφίσουν τις ζημιές που υπέστησαν από το «PSI+» με μελλοντικά κέρδη στον φόρο εισοδήματος, όπως τα νομικά πρόσωπα, ότι τα χρήματα με τα οποία έχουν αγοράσει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου είναι οι αποταμιεύσεις από το οικογενειακό τους εισόδημα ενώ, τις περισσότερες φορές, οι ιδιώτες αποταμιευτές, ομολογιούχοι, είναι άτομα μεγάλης ηλικίας, για τα οποία είναι αδιανόητη η λύση της αντικατάστασης με κουρεμένα ομολόγα διάρκειας 30 ετών.

Η «Υπέρβαση» υποστηρίζει ότι είναι κατάφωρα άδικο να μπαίνουν τα φυσικά αυτά πρόσωπα στην ίδια κατηγορία με τις τράπεζες, τους θεσμικούς επενδυτές και τα λοιπά νομικά πρόσωπα, ότι για αξίες ομολόγων έως το ποσό των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, αυτά είναι δίκαιο και εύλογο να αποπληρωθούν στην καθορισμένη ημερομηνία ωρίμανσης και στην τιμή κτήσης τους, αφού δεν είναι σε καμία περίπτωση δίκαιο και εύλογο, η εγγύηση των αποταμιευτικών ομολόγων των φυσικών προσώπων να υπολείπεται της αντίστοιχης εγγύησης των τραπεζικών καταθέσεων που ανέρχεται επίσης στα 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ και ότι, για αξίες ομολόγων μεγαλύτερες των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, πρέπει να είναι δυνατή η ανταλλαγή των νέων ομολόγων, καθώς και των ομολόγων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) που κατέχουν μετά το PSI+ τα φυσικά πρόσωπα, ομολογιούχοι, με νέα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας 5-10 ετών, ανάλογα με την ηλικία του ομολογιούχου.

Η «Υπέρβαση» επίσης, επιδιώκει τη συνεργασία με τα συλλογικά όργανα εκπροσώπησης των ομολογιούχων για την υλοποίηση και εφαρμογή αυτών των προτάσεων, την προβολή και υπεράσπιση της θέσης ότι τα φυσικά πρόσωπα, ομολογιούχοι, είναι αποταμιευτές και όχι επενδυτές και αναλαμβάνει την παροχή νομικών, τεχνικών και χρηματοοικονομικών συμβουλών σχετικά με τα ζητήματα και τις επιπτώσεις του «PSI+» και της ανταλλαγής και επαναγοράς ομολόγων.

Κύριε Τόμπρα, μήπως το κίνημά σας είναι πολιτικός φορέας; Μήπως διεκδικείτε οφίτσια;

Τόμπρας: Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Είναι αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνεύστηκαν από το άρθρο 120 του Συντάγματος και ενώθηκαν στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου μοντέλου της μεταπολίτευσης.  Η «Υπέρβαση» σέβεται το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιστεύει στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού και καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου.

Το Κίνημα αγωνίζεται για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της αδικίας και της ανισότητας, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ευημερίας των Πολιτών, την αποκατάσταση του Αξιακού Συστήματος και τη διασφάλιση Κοινωνικής, Οικονομικής, Τραπεζικής, Φορολογικής και Επιχειρηματικής Ισονομίας, Αλληλεγγύης και Δικαιοσύνης. Το Κίνημα διεκδικεί την προστασία όλων των καταθέσεων, την αποζημίωση των ομολογιούχων, την αναδιάρθρωση και το κούρεμα των δανείων, την αναγκαστική είσπραξη των θαλασσοδανείων των πολιτικών κομμάτων, την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, την αποποινικοποίηση των μικροφειλών στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, τη δικαίωση των θυμάτων του «Ομίλου Ασπίς», τη φορολογική ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, τη μεταρρύθμιση και αναδιάρθρωση του τραπεζικού, φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος και τη διερεύνηση όλων των οικονομικών σκανδάλων της μεταπολίτευσης, την τιμωρία των ενόχων και τη δήμευση των περιουσιών τους.

Κόμμα δεν είστε, στην εξουσία δεν στοχεύετε ωστόσο πολιτική παρέμβαση κάνετε και μάλιστα μέσα από αυτήν είχατε επιτυχία στο θέμα του σκανδάλου της «ΑΣΠΙΣ» που καίει πολλούς συνανθρώπους μας.

Τόμπρας:  Όλα όσα αντιμετωπίζει η χώρα και οι πολίτες τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια είναι αποτέλεσμα αντεθνικών πολιτικών επιλογών. Αλλοίμονο αν δεν κάνουμε πολιτική παρέμβαση. Η πρώτη λοιπόν παρέμβαση της «Υπέρβασης» αφορούσε στο μεγάλο σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» το οποίο «καίει» 250.000 οικογένειες. Σας πληροφορώ ότι είχε άμεση ανταπόκριση και ήταν επιτυχές το αποτέλεσμα της παρέμβασής μας. Μετά την καταγγελία και τη σχετική ερώτηση που συντάξαμε και την οποία κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης και Γιάννης Κουράκος (προς τιμήν τους), προς του Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, έγινε δεκτή προς εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η αγωγή αποζημίωσης των θυμάτων του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» κατά του ελληνικού Δημοσίου. Μια αγωγή η οποία, σημειώστε, εκκρεμούσε προς εκδίκαση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και θα τελεσιδικούσε σε 15-20 χρόνια.



Με την παρέμβασή σας σε πόσο καιρό θα τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη υπόθεση;;


Τόμπρας:  Το ότι έγινε δεκτό το αίτημα που εκκρεμούσε και το ΣτΕ έκρινε το σκάνδαλο «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» ως μείζονος κοινωνικής σημασίας, σημαίνει ότι η απόφαση θα εκδοθεί και θα αποζημιωθούν τα θύματα του σκανδάλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» σε 6 μόνο μήνες αντί για 15-20 χρόνια που θα χρειάζονταν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.



Πείτε μας  επιγραμματικά κύριε Τόμπρα, ποιες είναι συνολικά οι δράσεις του κινήματός σας και τι διεκδικείτε μέσα από αυτές;

Τόμπρας:  Η «Υπέρβαση» οργανώνει, υποστηρίζει και υλοποιεί υπέρ των μελών του Κινήματος και των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπεί και εκφράζει, τις εξής δράσεις :

1ον. Συνδρομή και Προστασία Καταθετών και Αποταμιευτών.

2ον. Συνδρομή και Προστασία Ομολογιούχων.

3ον. Συνδρομή και Προστασία Δανειοληπτών.

4ον. Συνδρομή και Προστασία Μικροφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων.

5ον. Συνδρομή και Προστασία Ασφαλισμένων και Δικαιούχων Ασφαλιστικών Αποζημιώσεων και Παροχών από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις.

6ον. Συλλογική Διεκδίκηση του Αιτήματος της Αναδιάρθρωσης και Μεταρρύθμισης του Τραπεζικού Συστήματος. Η δράση αυτή περιλαμβάνει και τους εξής τομείς:

Δημόσιο Έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος. Ίδρυση Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας.

Εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια είναι πλέον οι Έλληνες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους. Πολλές χιλιάδες οι ομολογιούχοι του Δημοσίου που τους έκλεψαν τα λεφτά μιας ζωής. Με ποιον τρόπο μπορούν να επικοινωνήσουν με την «Υπέρβαση»;

Τόμπρας: Προς το παρόν η επικοινωνία των πολιτών με το κίνημά μας γίνεται μέσω του διαδικτύου. Έχουμε στο facebook την διεύθυνση www.facebook.com/Kinima.Ypervasi. Ήδη, χιλιάδες πολίτες επισκέπτονται καθημερινά την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Σε σύντομο διάστημα θα ανοίξουμε τα γραφεία μας στην περιοχή της Αθήνας οπότε θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν κοντά μας και όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ίδρυση Ελληνικής Τράπεζας Δεύτερης Ευκαιρίας. Συγχώνευση των 4 Συστημικών Τραπεζών

Ίδρυση Ελληνικής Ν.Α.Μ.Α. Διάλυση της Τειρεσίας Α.Ε.  Κατάργηση των Εισπρακτικών Εταιρειών.  

7. Συλλογική Διεκδίκηση των Αιτημάτων Αποποινικοποίησης της Επιχειρηματικότητας και Συμψηφισμού Απαιτήσεων και Οφειλών με το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

8. Συλλογική Διεκδίκηση του Αιτήματος Πάταξης της Λαθρεμπορίας Καυσίμων και του Παραεμπορίου.

9. Συλλογική Διεκδίκηση των Αιτημάτων της Αναγκαστικής Είσπραξης Αποζημίωσης 2 Δις από τη SIEMENS ΑΕ και των Κόκκινων Δανείων των Πολιτικών Κομμάτων.

10. Συλλογική Διεκδίκηση των Αιτημάτων Απαγόρευσης των Πλειστηριασμών Πρώτης Κατοικίας και της Φορολογικής Ελάφρυνσης Νοικοκυριών, Μισθωτών και Συνταξιούχων.

11. Συλλογική Διεκδίκηση του Αιτήματος της Φορολογικής Μεταρρύθμισης, Ελάφρυνσης και Ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Ελληνικών Επιχειρήσεων.

12. Εκπόνηση Μελέτης για την Κυκλοφορία Ανταλλακτικού Νομίσματος και για τη Λειτουργία Τράπεζας Χρόνου και Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Ανταλλακτικού Εμπορίου.

13. Συλλογική Διεκδίκηση του Αιτήματος της Διεξοδικής Δικαστικής και Κοινοβουλευτικής Διερεύνησης όλων των Οικονομικών και Δημοσιονομικών Εγκλημάτων και Σκανδάλων της Μεταπολίτευσης.

 "Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου