Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

SOS! Η ΔΗΘΕΝ ΝΕΑ "ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!

Μόλις χθες αναδημοσιεύσαμε εδώ την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Κουντούρη από το Λος Άντζελες ότι έρχεται νέα τραπεζική αργία και με τον άμεσο κίνδυνο για κούρεμα των καταθέσεων!
Η κυβέρνηση, όπως ήδη μεταδίδουν από χθες τα ΜΜΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο με τους δανειστές στο θέμα των πλειστηριασμών. Η κυβέρνηση....


δείχνει για μια ακόμη φορά ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση! Προειδοποιούμε τον κόσμο ότι πρόκειται για μια ακόμη μπλόφα. Όπως συνέβη με την πρώτη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση η οποία τελικά οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών για 3 εβδομάδες, στα capital controls και στο 3ο Μνημόνιο, έτσι θα γίνει και τώρα. Η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε και ο Γιάννης Κουντούρης έχει στείλει ήδη σχετικό έγγραφο και έχει ήδη σχεδιάσει το νέο κλείσιμο των τραπεζών! Το νέο όμως αυτό κλείσιμο επιφυλάσσει την πιο δραματική εξέλιξη για τους Έλληνες: το κούρεμα των καταθέσεών του! 
Η μπλόφα είναι πλέον γνωστή: η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσποιείται την μαχόμενη και σκληρά διαπραγματευόμενη κυβέρνηση, αυτή που δήθεν αγωνίζεται υπέρ του λαού και στο τέλος οδηγεί τη χώρα και τον κόσμο για μεγαλύτερη καταστροφή. Να την οδηγούσε σε καταστροφή διατηρώντας την αξιοπρέπειά της και την εθνική της κυριαρχία, πάει κι έρχεται. Αυτή, σύρει τον τόπο σε καταστροφή εναγκαλιζόμενη με τους τοκογλύφους και δίνοντάς τα πάντα σε αυτούς! 

1 σχόλιο:

  1. Θα καταλήξουν οι οικονομίες μας στην κοιλιά-αποθήκη του Φίλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή