Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

από αναγνώστη μας (με κάθε επιφύλαξη)
Το κοινωνικό μέρισμα από το οποίο αποκλείονται πολλοί Έλληνες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με διάφορους απίθανους και παρανοϊκούς λόγους το δίνει στους λαθρομετανάστες!!!

Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε πει αρχικώς ότι όλοι θα πάρουν από ...

800 ευρώ, δυστυχώς δεν θα γίνει γιατί είναι μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων, ανθελλήνων, προδοτών, αντίχριστων και λαθρο-ισλαμιστών.

Η ελληνική πραγματικότητα για το κοινωνικό μέρισμα είναι άλλη...

Για τους Έλληνες...

Όσοι Έλληνες δεν είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ή ανήκουν σε άλλο φορέα του δημοσίου που δεν είναι στο ΙΚΑ θεωρούνται ανασφάλιστοι δεν παίρνουν το κοινωνικό μέρισμα και το κυριότερο που δεν έχουν ένσημα στο ΙΚΑ. Αυτούς τους Έλληνες που είναι πλειοψηφία σε όλη την Ελλάδα τους αποκλείει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

Επίσης αποκλείονται από το κοινωνικό μέρισμα και τα φιλοξενούμενα άνεργα παιδιά ελληνόπουλα που φιλοξενούν οι ελληνικές οικογένειές τους!!!

Επίσης αποκλείονται οι περισσότεροι Έλληνες όπως άνεργοι, ΑΜΕΑ, άστεγοι και κλπ από το κοινωνικό μέρισμα για διάφορους απίθανους παρανοϊκούς λόγους με κριτήρια χωρίς λογική...

Για να πάρουν Έλληνες το κοινωνικό μέρισμα οι Έλληνες πρέπει να είναι ασφαλισμένοι μόνο στο ΙΚΑ και να έχουν ένσημα στο ΙΚΑ και να είναι στο ΕΦΚΑ ή αν είναι σε άλλο φορέα του δημοσίου πρέπει να έχουν ένσημα στο ΙΚΑ και μετά να μπουν στο ΕΦΚΑ για να εγκριθούν στην αίτηση!!!

Για τους Έλληνες πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, Μεγάρων, Μαγούλας, Νέας Περάμου, Αγρινίου και λοιπών πληγέντων κατοίκων πόλεων σε όλη την Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει πως δεν καταλαβαίνει!!!

Πάντως ένας μικρός αριθμός Ελλήνων θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα από 0 έως 350 ευρώ περίπου και αν θα τα πάρουν...

Για τους λαθρομετανάστες παράνομους και... νόμιμους...

Για τους λαθρομετανάστες που είναι παράνομα-νόμιμα (που είναι Αλβανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και κλπ) και ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα είτε είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, είτε είναι ανασφάλιστοι φιλοξενούνται από κάποιους άλλους ομοεθνείς τους ή αλλοεθνείς τους παίρνουν παίρνουν κανονικά το κοινωνικό μέρισμα που είναι από 800 ευρώ και πάνω!!!

Επίσης οι λαθρομετανάστες που εργάζονται και σε διάφορες δουλειές... του ιδιωτικού τομέα νομίμως παίρνουν και αυτοί το κοινωνικό μέρισμα που είναι από 800 ευρώ και πάνω!!!

Που σημαίνει απλά ότι το κοινωνικό μέρισμα θα το πάρουν οι λαθρομετανάστες και μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών που το κοινωνικό μέρισμα θα είναι από 800 ευρώ και πάνω είτε είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, είτε δεν είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, είτε είναι σε άλλο φορέα του δημοσίου, είτε δεν είναι άλλο φορέα του δημοσίου, είτε φιλοξενούνται από κάποιους...

1 σχόλιο:

  1. Οι ελληνες εχουν τρεις επιλογες.
    Η πρωτη ειναι να φυγουν απο τον τοπο τους προτου φυγουν απ'την ζωη...
    Η δευτερη ειναι να φυγουν απ'την ζωη(αυτοκτονιες) και να πανε στους αγιους τοπους...
    και η τριτη ειναι να μεινουν στο τοπο τους και να τους "πεθαινουν" αργα,αργα και βασανιστικα οπως γινεται τωρα με οσα ζουμε και οσα -ακομα-θα ζησουμε..ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή