Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: "ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ; ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Έρχεται στην επικαιρότητα και φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται όσα...

αποκάλυψε η Σοφία Βούλτεψη για την μυστική συμφωνία Τσίπρα με τους δανειστές να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια με αντάλλαγμα την ελάφρυνση του χρέους. Οι δανειστές του το...θυμίζουν συνέχεια, γι' αυτό τον λόγο ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς έχουν συνεχείς επαφές για το Σκοπιανό, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να σταματήσει κάθυε διαπραγμάτευση, από την ώρα που δεν έχουν σταματήσει οι δηλώσεις Ζάεφ ότι δεν πρόκεται να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας του. 

1 σχόλιο:

  1. ποιος σου ειπε τσιπρα οτι θελουμε λεφτα εμεις οι ελληνες ;; δεν ζηταμε ελαφρυνση χρεους !!! οταν ψηφισαμε ΟΧΙ που εσυ το μετετρεψεσ σε ΝΑΙ ηταν ολα, εξω απο την ε.ε δεν πληρωνουμε κανενα ψευτικο χρεος και τελικα κανενα χρεος...εμεις θελουμε την πατριδα μας και οχι λεφτα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ασχετα αν εσεις ολοι δεν θελετε να την αφησετε να παραγει !!! αν ειναι αληθεια αυτο και ζητανε οι ψευτοεκβιαστοφονιαδες των ελληνων αυτο !! δηλ να δωσουμε το ονομα μακεδονια στα σκοπια για ελαφρυνση του χρεους το λεω καθαρα μην τολμησεις... δεν ειναι δικια σου η ελλαδα.... αρκετα μας ρεζιλεψες και εσυ μαζι με τους προηγουμενους τελος στο παιχνιδακι σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή