Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ!



 
Σε ανταλλαγή επιστολών έχουν επιδοθεί Νικολάου και Ξύδης με αφορμή την αρχική πρόταση του Δημάρχου Χολαργού να διεξαχθεί debate για τα οικονομικά των δύο δήμων. 
Ο Δήμαρχος Παπάγου κ. Ξύδης με επιστολή του αποδέχεται μεν την πρόσκληση αλλά ζητάει να υπάρχουν επίσημα στοιχεία από την πλευρά του Νικολάου με ισολογισμούς-απολογισμούς από το 2006 έως το 2009. Όμως ο Νικολάου επανέρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταγγείλλει δημοσίως τον Ξύδη ότι φυγομαχεί, μια και τα στοιχεία που διαθέτει ο Δήμος Χολαργού -όπως λέει- είναι επίσημα με την παρουσία στο debate τόσο του οικονομικού διευθυντή του Δήμου κ. Κοντού όσο και των ορκωτών λογιστών του Δήμου, 
"Τι άλλο θέλει επιτέλους και δεν έρχεται στο debate ο κ. Ξύδης" αναρωτιέται ο κ. Νικολάου, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί αύριο στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αυτιά και να επιτεθεί στον Ξύδη! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νικολάου θα βγει και την ερχόμενη εβδομάδα σε άλλο μεγάλο κανάλι καταγγέλλοντας δημοσίως τον Ξύδη ότι δίνει ψευδή οικονομικά στοιχεία στον Δήμο Παπάγου και ότι ο δήμος του όχι μόνον δεν είναι εύρωστος οικονομικά αλλά έχει χρέη αρκετών εκατομμυρίων ευρώ!!! Με αυτό τον τρόπο ο Νικολάου ελπίζει ότι θα αναγκάσει τον κ. Ξύδη να απαντήσει και τελικά να εμφανιστεί στο πολυθρύλητο debate.
Πάντως, ο κ. Ξύδης είναι σαφές ότι ξέρει καλά το πολιτικό παιχνίδι και δεν φαίνεται να παρασύρεται εύκολα από την τακτική Νικολάου. Ο ίδιος θεωρεί ότι με τα επίσημα στοιχεία που έχει στα χέρια του έχει το πάνω χέρι και ότι πρακτικά ο Νικολάου ...τρέχει πίσω από τον ίδιο.

Παρακάτω δημοσιεύουμε δύο από τις τελευταίες επιστολές που ανταλλάσσουν μέσω του τύπου. οι δύο δήμαρχοι.

Χολαργός, 19 Οκτωβρίου 2010

Προς:     κ. Βασίλειο Ξύδη
              Δήμαρχο Παπάγου

Θέμα:    Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη τύπου για ενημέρωση για τα Οικονομικά των Δήμων Χολαργού - Παπάγου

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Έλαβα την επιστολή σου, με την οποία με χαρά βλέπω ότι θέλετε να συμμετέχετε σε debate με τον Τοπικό Τύπο και τους υποψηφίους Δημάρχους για τον νέο Δήμο μας.

Την ημερομηνία και την ώρα του θα την καθορίσουν οι δημοσιογράφοι και εκδότες κ.Βραχιολίδης και κ.Κουγιουμτζόπουλος.

Σκοπός του debate είναι,  οι εν ενεργεία Δήμαρχοι να προσκομίσουμε τα επίσημα οικονομικά στοιχεία των Δήμων μας έτσι ώστε να γίνουν γνωστές οι επίσημες οικονομικές υποχρεώσεις του κάθε Δήμου και να μην μπορεί κανείς να διαδίδει ανεύθυνα στοιχεία, πολύ δε περισσότερο να μην μπορεί κανείς να λέει ψέματα στους Δημότες του.

Για την αλήθεια και την διαφάνεια θα είμαι παρών στην συνάντηση. Ελπίζω να ανταποκριθείτε και εσείς όπως μου αναφέρετε στην επιστολή σας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Νικολάου
Παπάγου, 21 Οκτωβρίου 2010


ΠΡΟΣ:  Κον Δημ. Νικολάου
Δήμαρχον Χολαργού

ΘΕΜΑ: Συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά των δήμων Παπάγου και Χολαργού

ΣΧΕΤ.: Υμετέρα επιστολή με αριθ.πρωτ. 334/19-10-2010

Αγαπητέ Συνάδελφε,
            Φαίνεται ότι δεν καταλάβατε καλά ότι χωρίς να έχουμε έγκαιρα στα χέρια μας τα επίσημα στοιχεία του δήμου Χολαργού (απολογισμούς και ισολογισμούς της περιόδου 2006-2009) οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας ή και μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων δεν θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη και επομένως είναι περιττή.
            Πιστεύω να συμφωνείτε ότι η συζήτηση μεταξύ μας θα πρέπει να γίνει για να ενημερωθούν οι συνδημότες μας και όχι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.
            Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου Παπάγου είναι επίσημα και δημοσιευμένα και είναι στη διάθεσή σας. Δώστε μας και τα αντίστοιχα του δήμου Χολαργού, έτσι ώστε να είμαστε και εμείς ενήμεροι όπως είστε σεις ενήμεροι για τα οικονομικά του δήμου Παπάγου.
            Πέραν αυτού, σας υπενθυμίζω ότι οι δημοσιογράφοι και εκδότες των δήμων μας δεν είναι μόνο οι αναφερόμενοι στην επιστολή σας. Ποιός, επομένως, αποφάσισε το “debate”   να γίνει μόνο από τους δύο δημοσιογράφους που αναφέρετε στην επιστολή σας;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου