Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Από τις 31 Οκτωβρίου, όταν και έκλεισε το δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού στο άλσος της πόλης, έπαψε να έχει υπηρεσία και ο φύλακας (security). Από την ημέρα εκείνη και σχεδόν κάθε βράδυ, άγνωστοι (οι υποψίες πέφτουν σε νεαρούς που ξημεροβραδιάζονται έξω από το χώρο του Δημαρχείου), άρχισαν να επιδίδονται σε καταστροφές του δημοτικού αναψυκτηρίου και πέριξ αυτού. Έβαλαν φωτιές στους πάγκους, ανέβαιναν και χοροπηδούσαν στη στέγη του αναψυκτηρίου κ.λ.π.
Οι αρμόδιοι της επιχείρησης Νίκος Μαγδαληνός και Πρίαμος Αθανασίου (φωτό), απευθύνθηκαν στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ζητώντας τους με πρωτοκολλημένη αίτηση να ληφθούν μέτρα  για την φύλαξη της επιχείρησης.
Αλλά και από την πλευρά της Αστυνομίας δεν έγινε τίποτε το ουσιαστικό. Οι άγνωστοι συνέχισαν τις επιδρομές τους, με  τη δράση τους να μοιάζει με αμερικάνικες ταινίες βίας.
Σήμερα ξημερώματα διαπιστώθηκε ο νέος βανδαλισμός τους: Οι άγνωστοι μπήκαν  στο εσωτερικό του αναψυκτηρίου όπου παρέμειναν πολλές ώρες, μια και ανενόχλητοι έψησαν και έφαγαν ποκ-κορν, ενώ γκρέμισαν και έσπασαν το ψυγείο της επιχείρησης!
Οι αρμόδιοι του αναψυκτηρίου έχουν πάθει μεγάλη οικονομική καταστροφή!
Η Αστυνομία περιορίστηκε στο να τους...συμβουλέψει να καταθέσουν μήνυση!
Μήνυση η οποία προϋποθέτει την καταβολή από μέρους τους παραβόλου αξίας 100 €!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου