Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ...ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΠΟΖΟΝΙΟ!!!


Η χώρα της παράνοιας, των ανικάνων και επικίνδυνων πολιτικών. Η χώρα των δωσιλόγων που ξεπουλάνε την χώρα και με τον Σαμαρά ετοιμάζονται να δώσουν έναντι πινακίου φακής την δημόσια περιουσία! Οι Έλληνες πεθαίνουν στην φτώχεια, ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν ένα ξεροκόμματο για να φάνε, τα παιδιά υποσιτίζονται και λιποθυμούν. Οι Έλληνες σε απόγνωση και κατάθλιψη, οδηγούνται στην αυτοκτονία.
Οι ξεφτιλισμένοι όμως πολιτικοί ταγοί, υπόσχονται ότι θα τηρήσουν το Μνημόνιο του θανάτου!
Και κανείς από αυτούς τους ξιπασμένους, κανείς από την τρόϊκα που ξέρει να ρημάζει τους μισθούς και τις συντάξεις, δεν λέει λέξη για τα 15 εκατομμύρια ευρώ που υποχρεώνεται η χώρα μας να καταθέτει στο CERN για τα πειράματα της προέλευσης της ζωής!!!

Οι δύο τελευταίες δόσεις πληρώθηκαν από την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2011 και τον Φεβρουάριο του 2012, όταν κρατικοί οργανισμοί, κοινωφελή ιδρύματα, δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και γηροκομεία έκλειναν, γιατί δεν έβρισκαν ούτε 10 χιλιάδες ευρώ για να επιβιώσουν.

Για να ανακαλύψουμε το... μποζόνιο του Χιγκς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βάλει την Ελλάδα και οι Έλληνες υποτελείς πολιτικοί, βάζουν τους πενόμενους και αυτοκτονούντες Έλληνες να  καταθέτουν ιλιγγιώδη ποσά ετησίως στο πειραματικό εργαστήρι του CERN!!!
Περιμένουμε μετά τον Σαμαρά και τους άλλους υπουργούς να σώσουν την Ελλάδα!!! Ακούσατε καμία κουβέντα από τον Σαμαρά ότι θα ζητήσει την αποχώρηση της Ελλάδος από τα πειράματα του CERN λόγω ανθρωπιστικής κρίσης στην Πατρίδα μας;
ΟΧΙ! Το μόνο που είπε ο Α. Σαμαράς ήταν ότι θα ανταποκριθούμε στους όρους του Μνημονίου και ότι θα προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις. Τουτέστιν και την χώρα θα ξεπουλήσει (βλέπε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.α.) και στους Έλληνες θα βάλει μια ταφόπλακα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου