Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Η κ. Βάσω Τσόπελα (φωτό) έπεσε θύμα κλοπής σήμερα το μεσημέρι. Απουσίασε από το σπίτι της (Χολαργός) από τις 12.30 και επέστρεψε στις 2.00 το μεσημέρι. Οι διαρρήκτες, οι οποίοι προφανώς  την παρακολουθούσαν, δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά της ώρας για να της ξαφρίσουν το σπίτι. Μπήκαν από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και αφού έκαναν άνω κάτω το δωμάτιο, μέχρι και βαλίτσες άνοιξαν, πήραν 500 ευρώ και ό,τι κοσμήματα διατηρούσε η κ. Τσόπελα. 
Το θύμα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία (2.00 μ.μ.). Στις 3.25 αναζήτησε και τον εκδότη της εφημερίδας μας, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος μέσα σε 5 λεπτά! Η Αστυνομία δεν είχε έρθει ακόμη!!!


Ο Μ. Βραχιολίδης, έκανε το ρεπορτάζ, τράβηξε τις φωτογραφίες, έφυγε και η Αστυνομία ακόμη να εμφανιστεί!!!
Τι να πει κανείς; 
Μας το είπε η κ. Τσόπελα: " Ο αστυνομικός με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο προσπαθούσε επί ώρα να καταλάβει πώς με λένε. Μου έλεγε να του συλλαβίσω το επίθετό μου! Με ρώτησε μάλιστα εάν το "πε" στο "Τσόπελα" , γράφεται με "ε" ή "αι""!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Στις φωτογραφίες βλέπουμε, την κ. Τσόπελα ανάστατη, το δωμάτιό της σε κακό χάλι, το παράθυρο από το οποίο τρύπωσαν οι διαρρήκτες και την...Αστυνομία απούσα! 
Η εφημερίδα πρόλαβε να πάει πολύ νωρίτερα. Κάναμε το ρεπορτάζ, ενώ η Αστυνομία ακόμη ...ερχόταν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου