Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Θυμάστε το "λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, εξαιτίας του οποίου εξελέγη Πρωθυπουργός τον Οκτώβριο του 2009; Μέσα σε λίγες όμως μέρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΓΑΠ, βγήκε ο Γ. Παπακωνσταντίνου για να δηλώσει ότι το έλλειμμα που τούς άφησε η Ν.Δ., τελικά ήταν πολύ υψηλότερο  και ότι αυτό θα έπιανε διψήφιο αριθμό. Για θυμηθείτε το. 
Μήπως θυμάστε που ένα μήνα και κάτι, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο Α. Λοβέρδος δήλωνε "δεν υπάρχει σάλιο"   και ότι τα ταμεία ήταν άδεια; Λίγους μήνες αργότερα, ο Γ. Παπανδρέου έχωνε βιαίως την χώρα στο ΔΝΤ, άρχιζε το σαφάρι άγριας φορολόγησης και πετσοκόματος μισθών και συντάξεων των Ελλήνων. Ο λαός βγήκε στους δρόμους, οι αγανακτισμένοι κατέκλυαν τις πλατείες, ο κόσμος καταρριόταν τους πολιτικούς και δήλωνε ότι θα "μαύριζε" στις εκλογές τα δύο κόμματα της καταστροφής: ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Οι αυτοκτονίες ακολουθούσαν η μετά την άλλη, με αποκορύφωμα αυτή που έγινε λίγα μέτρα έξω από την Βουλή, στην καρδιά της πλατείας Συντάγματος.
Οδηγηθήκαμε στις εκλογές, για να αποδειχθεί εκ νέου ότι  ο ελληνικός λαός δεν θυμάται καθόλου καλά. Ξαναψήφισε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ , πεπεισμένος αυτή την φορά από τον Α. Σαμαρά  ότι θα πάμε σε σκληρή επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις! 
Ο ίδιος όμως ο Α. Σαμαράς έδωσε το στίγμα της νέας προδοσίας σε βάρος του λαού, αμέσως μετά την εκλογική του επιτυχία, με τις πρώτες δηλώσεις τους,όταν και ...κατάπιε την λέξη "επαναδιαπραγμάτευση". 
Ο νέος υπουργός Οικονομικών Γ Στουρνάρας, έβαλε οριστική ταφόπλακα στις ψευδαισθήσεις του λαού, καλλιεργημένες από τα ψεύδη των πολιτικών απατεώνων.
Σε συνέντευξή του στους «Financial Times», ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών,  υποστήριξε ότι το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων και ότι  «δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, πριν το επαναφέρουμε σε τροχιά»!!!
Κοντολογίς, "αυτά που σας είπαμε για επαναδιαπραγμάτευση, ξεχάστε τα, θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο όταν βγούμε από το τούνελ". Για το οποίο τούνελ, ο Γ. Στουρνάρας, υπογράμμισε με νόημα ότι είναι μεγάλο! 
Με άλλα λόγια, και Μνημόνια θα συνεχίσουμε να τρώμε στα μούτρα και νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και κατεδάφιση του κατώτατου μισθού, με συνέχιση των αυτοκτονιών και επιπρόσθετα χαράτσια και ...Έλληνα- στουρνάρα καλά να πάθεις. Μυαλό δεν βάζεις!

Ο διορισθείς υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, άνθρωπος του Σημίτη, μέλος της Λέσχης Bilderberg όπως και ο Πρωθυπουργός, θα παίξει και αυτός όπως και ο προϊστάμενός του, το παιχνίδι των δανειστών και της Μέρκελ. 
Εμείς το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: Ο Σαμαράς ίσως αποδειχθεί χειρότερος και από τον Παπανδρέου. Θα κάνει την δουλειά της Μέρκελ πολύ πιο γρήγορα, γι' αυτό και αναμένεται να φύγει σύντομα από την θέση του. 
Ο Γ. Καρατζαφέρης άλλωστε το έχει προβλέψει: "Ο Σαμαράς θα ενσπείρει εθνικό διχασμό και θα φέρει μεγάλα δεινά στην χώρα" .

Υ.Γ. Περιέργως, ο Γ. Στουρνάρας  ανακάλυψε ότι «δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας", αφού ορκίστηκε πρώτα υπουργός των Οικονομικών!!! Αφού δηλαδή εξασφάλισε την θεσούλα του και τους παχυλούς μισθούς που συνεπάγεται αυτή!! Τι παράξενο πράγμα, να λύνεται όλων η γλώσσα αφού πρώτα πάρουν τις ψήφους από τον λαό-στουρνάρα. Τουλάχιστον ο Β. Ράπανος είχε την εντιμότητα να φύγει και να μην ορκιστεί υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου