Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 9.30 π.μ.



Οι διαρρήξεις, οι κλοπές και οι ληστείες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στον Χολαργό. Πολλοί μιλούν πλέον ανοιχτά για την δράση οργανωμένου κυκλώματος αλλοδαπών κακοποιών, οι οποίοι έχουν ρίξει "άγκυρα" στην περιοχή και χτυπούν βάσει σχεδίου. Εντοπίζουν τον στόχο τους, προτιμώντας σπίτια ηλικιωμένων ζευγάριών ή χήρες. Περιμένουν πότε θα φύγουν από το σπίτι τους προκειμένου να το ξαφρίσουν σε λίγα λεπτά. Έχουν αδυναμία στα χρυσαφικά και βεβαίως ψάχνουν για ρευστό χρήμα. Δεν διστάζουν ακόμη και να ξυλοφορτώσουν άγρια ηλικιωμένους όπως συνέβη χθες με κυρία, που μένει σην οδό Σερίφου. 
Χθες πάλι, είχαμε και διάρρηξη στο σπίτι του κ. Πλατανιώτη (οδός αγ. Ι. Θεολόγου), απ'όπου πήραν χρυσαφικά. 
Προχθές στο σπίτι της κ. Τσόπελα (φωτό). 
Το κακό δεν έχει τέλος, γι' αυτό τον λόγο, κάτοικοι του Χολαργού ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, την ερχόμενη Τετάρτη στις 9.30 το πρωί. Μετά, θα συνεχίσουν με πορεία προς το Δημαρχείο, ζητώντας από Αστυνομία και Δήμο να τους παράσχει μίνιμουμ προστασία. Καλούν μάλιστα, μέσω της εφημερίδας μας, όλους τους κατοίκους να δώσουν το παρών σε αυτή την συγκεντρωση στο Αστυνομικό τμήμα την Τετάρτη στις 9.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου