Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά ζει τον απόλυτο εμπαιγμό. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ως άλλος δήμιος που εκτελεί πειθήνια τις εντολές της εξουσίας (βλέπε τρόικα), ετοιμάζεται να σηκώσει το γιαταγάνι και να αποκεφαλίσει τους τελευταίους επιζώντες της τεχνητής κρίσης. Μια κρίση, την οποία σχεδίασαν σε βάρος της χώρας, τα διεθνή γεράκια της τοκογλυφίας, με τους εδώ τοποτηρητές τους, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κ.α. Αυτοί, οι μοιραίοι για την Ελλάδα άνθρωποι, έσυραν τον τόπο και τον λαό στη μέγγενη του ΔΝΤ. Με την σειρά του, το  αμερικανικής επιρροής Ταμείο, εφήρμοσε  για την χώρα μας ένα πρόγραμμα, το οποίο εκ προοιμίου γνώριζε ότι θα αποτύγχανε! Άλλωστε, ο πρώην εκπρόσωπος του ΔΝΤ κ. Ρουμελιώτης, το επιβεβαίωσε ξεκάθαρα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας τα σχέδια που κρύβονται πίσω από τον επωνομαζόμενο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος! Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μηχανισμό υποδούλωσης των Ελλήνων και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας. 

Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο κατήγγειλε επί ενάμισι ο Α. Σαμαράς, το ψήφισε ως «αναγκαίο κακό», το διάστημα που ήταν μέλος της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, υποσχόμενος όμως ότι θα άλλαζε το… μείγμα πολιτικής, όταν θα εκλεγόταν Πρωθυπουργός. Τα «Ζάππεια» 1,2.3 (σήριαλ κατάντησαν), επιδίωκαν να πείσουν τους ψηφοφόρους για την νέα, ελπιδοφόρο πολιτική που κόμιζε ο Α. Σαμαράς. Στις τελευταίες δε προεκλογικές  ομιλίες του, ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν φειδόταν να επαναλαμβάνει την «επαναδιαπραγμάτευση» του Μνημονίου, ενώ διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν θα προέβαινε σε οριζόντιες περικοπές μισθών, συντάξεων κ.λ.π. «Ο λαός δεν αντέχει άλλο», έλεγε και ξαναέλεγε ο κ. Σαμαράς, πείθοντας  τελικά τον λαό να του δώσει ποσοστό λίγο κάτω από το 30%, το οποίο με την σύμπραξη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τον  ευφάνταστο νόμο Παυλόπουλου (50 βουλευτές μπόνους), του χάριζε την Πρωθυπουργία.
Η επαναδιαπραγμάτευση όμως, μέσα σε λίγες ημέρες από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, μπήκε στο ράφι, ενώ πλέον, η μόνη προσπάθεια της κυβέρνησης περιορίζεται στο πως θα πληγούν λιγότερο, οι ευπαθείς ομάδες!!!
Η …σφαγή των πολιτών συνεπώς, είναι βεβαία, την έχουν ήδη προσυπογράψει οι τρεις επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Οι οριζόντιες περικοπές και τα νέα μέτρα κατακερματισμού των Ελλήνων που οσονούπω επιβάλλονται, θα καταδείξουν για μιαν ακόμη φορά το πόσο ανόητος είναι ο ελληνικός λαός. Πείθεται από παχιά λόγια, τα οποία οι πολιτικοί ταγοί πετούν στον κάλαθο των αχρήστων, αμέσως μόλις εκλεγούν. Αυτοί, είναι υπηρέτες των δανειστών που έχουν βάλει στόχο την εξαθλίωση -υποδούλωση του λαού και την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Ο εκφοβισμός των πολιτών που επιστρατεύεται και πάλι από τους εταίρους και τους ντόπιους δωσιλόγους, είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται εδώ και δύο χρόνια: «παραμονή στο ευρώ, πάση θυσία. Διαφορετικά θα επέλθει η καταστροφή της χώρας» Έτσι, με τη γνωστή συνταγή, οι Έλληνες καλούνται εκ νέου στην προκρούστεια κλίνη για νέες δραστικές περικοπές σε μισθούς-συντάξεις-επιδόματα!

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο δήθεν αντιμνημονιακός, είναι ο «Σαμαντρέου» σε νέα και χειρότερη έκδοση. Είναι ο άνθρωπος της τρόικας και των δανειστών, ο οποίος έχει κληθεί να εφαρμόσει τα πιο στυγνά σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας, μέτρα. Τα μέτρα που θα παραδώσουν τον δημόσιο πλούτο της Πατρίδας στους τοκογλύφους και που θα εξαθλιώσουν ένα ολόκληρο έθνος. Οι Έλληνες θα μετατραπούν σε …Παλαιστίνιους. Σε λαό δηλαδή ο οποίος διά της …εξοφλήσεως του χρέους του, θα χάσει τα πάντα. Η δημόσια και ιδιωτική περιουσία θα περάσουν στα χέρια των τοκογλύφων, ο λαός θα χάσει την ελευθερία του και ο τόπος αυτός δεν θα του ανήκει. Θα ανήκει στους δανειστές!  Με αυτό τον τρόπο οι Έλληνες θα μετατραπούν σε…Παλαιστίνιους, σε λαό χωρίς κράτος, σκορπισμένοι στις πέντε ηπείρους! Φτερό στον άνεμο οι Έλληνες. Έτσι τους θέλουν,  η Μέρκελ και οι υπόλοιποι εχθροί τους.

Αυτό είναι το σχέδιο των εγκληματιών της τοκογλυφίας το οποίο καλείται να εφαρμόσει ο Α. Σαμαράς. Ο πολιτικός των ξένων συμφερόντων, ο άνθρωπος της Bilderberg που προορίστηκε από τότε, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 να επιτελέσει αυτό τον ρόλο: της καταδυνάστευσης-εξολόθρευσης των Ελλήνων και της παράδοσης της χώρας στους εχθρούς της.
Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ήδη άρχισε. Η Αγροτική Τράπεζα πουλήθηκε και οι αγρότες αναμένεται να χάσουν τη γη τους η οποία θα περάσει στα χέρια των τοκογλύφων. Έπονται οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ, του Λαϊκού Λαχείου, της ΔΕΗ,της ΕΥΔΑΠ. Ό,τι υπάρχει και ανήκει στο δημόσιο θα περάσει, για ένα κομμάτι ψωμί στους δανειστές μας!
Γι’ αυτό λαμβάνονται τα μέτρα των 11,6 δις ευρώ. Για να ξεπουληθεί η χώρα και να υποδουλωθεί άπαξ διά παντός ο ελληνικός λαός. Ο Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόγραμμα που συνοδεύει τα στυγνά μέτρα των 11,6 δις ευρώ, δεν οδηγεί παρά μόνο στην καταστροφή, Το δήλωνε άλλωστε όσο ήταν στην αντιπολίτευση, τώρα όμως κάνει την πάπια. Σπεύδει μόνο να επιβάλλει τα πρωτοφανή για τον τόπο εφιαλτικά μέτρα των 11,6 δις ώστε να προχωρήσει άμεσα στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας!
Αυτός θα είναι ο βρώμικος ρόλος του Α. Σαμαρά. Χειρότερος και από του Παπανδρέου.
Και όλα αυτά, αγνοώντας την ετυμηγορία του λαού, ο οποίος με την ψήφο του έδωσε δύο εντολές: αντιμνημονιακή κατεύθυνση και επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους!  Τίποτε από αυτά δεν λαμβάνεται υπόψη. Ο λαός έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι δανειστές με τον Σαμαρά.
Τώρα αρχίζει το μαρτύριο της Ελλάδος και του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου