Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Σεπτεμβρίου 2012 ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Παπαγεωργίου κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή γιατί δεν συνεδρίασε ποτέ η Επιτροπή -της οποίας ο ίδιος είναι μέλος- πού όρισε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εύρεση τυχόν παραβάσεων και ατασθαλιών στην ΑΔΕΧ , θεωρώντας ότι επιχειρείται κουκούλωμα στην υπόθεση.
Ο κ. Δημήτρης Νικολάου απαντώντας στον κ.  Άκη Παπαγεωργίου δήλωσε: " To  θέμα που αναφέρετε είναι ήδη στην Δικαιοσύνη και πρόκειται να δικαστούν περίπου 30 μέλη τακτικά και αναπληρωματικά όλων των πολιτικών παρατάξεων μετά από αόριστες καταγγελίες που έγιναν πριν από 6  χρόνια, από τον τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Πάνο Δεμερτζή.
Αν και ο εισαγγελέας ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση, μετά από πολύμηνη ανακριτική έρευνα έθεσε το θέμα στο αρχείο, διότι δεν προέκυψε κανένα επιλήψιμο στοιχείο. Ένας άλλος Εισαγγελέας -περιέργως- με την ανάληψη της Διοίκησης του κ. Β.Ξύδη, έστειλε από το πουθενά το θέμα σε ακροαματική διαδικασία. Τον λόγο λοιπόν θα έχει η Δικαιοσύνη.
Ο κ. Παπαγεωργίου όταν καταγγέλλει κάποιον ή κάποιους πρέπει να έχει στοιχεία διότι οι θιγόμενοι ευλόγως θα στραφούν στην Δικαιοσύνη.
Ο κ. Παπαγεωργίου λόγω του νεαρού της ηλικίας του και της απειρίας του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.» 

Αυτή την θέση του κ. Δ.Νικολάου ο κ. Ακης Παπαγεωργίου την εξέλαβε ως απειλή!

Φυσικά οι πάντες γνωρίζουν   ότι πίσω από τον κ. Παπαγεωργίου κρύβεται ό μέντοράς του, γνωστός εκδότης στον τοπικό τύπο, που στόχο έχουν να σταματήσουν την ανοδική  πορεία του κ. Νικολάου με αθέμιτους τρόπους, όπως αυτούς που χρησιμοποίησε η Νέα Πορεία του κ. Β. Ξύδη, κατηγορώντας τον  για οικονομικά σκάνδαλα αορίστως και κακοδιαχείριση που στο τέλος δεν εύρέθη το παραμικρό εις βάρος του κ. Νικολάου και των Ενεργών Δημοτών.

Εμείς απαντάμε  στον κ. Παπαγεωργίου ότι κανείς δεν θα μπορέσει αυτή την φορά να ανακόψει  την επάνοδο του κ. Δημήτρη Νικολάου στην Διοίκηση του Δήμου, και ότι όποιοι επιχειρήσουν ξανά να λασπολογήσουν ή να συκοφαντήσουν τον ίδιο και τους συνεργάτες του θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου