Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

"ΦΟΥΣΚΕΣ" ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΑΪΚΟΥ; ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΙΝΕ... ΚΑΠΝΟΣ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕIΙΟ ΠΑΠΑΓOY;


Μετά θα μας πουν κακούς. Εμείς ρωτάμε για μια ακόμη φορά τον δωροδότη κ. Σταϊκο: Τι απέγινε με το περιβόητο ταξίδι-προσφορά προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού; Αυτό που εδώ και ένα χρόνο (ή μήπως παραπάνω;) διαφημίστηκε ως η μεγάλη προσφορά προς την 3η ηλικία του κ. Στάϊκου; Ανακοινώσεις, διαψεύσεις επί διαψεύσεων ότι δεν είναι όπως τα γράφαμε, ο κ. Στάϊκος την τελευταία φορά έλεγε: 
"Θέλω να σας διαβεβαιώσω με την τιμή μου τι πέρα από κάθε δυσκολία, πέρα από όλα κακεντρεχή και χλευαστικά σχόλια, πέρα από βολές εναντίον μου για την προσφορά η οποία αντιβαίνει στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, ότι το ταξίδι στο Παρίσι θα γίνει.
Ήδη πριν από λίγο, παρουσία της κας Μπουφούνου προγραμματίστηκε από νέο πρακτορείο ταξιδίων η εκδρομή, για την περίοδο μετά τις εκλογές.
Ενδεχόμενα ο δρόμος για την Ιθάκη να είναι δύσκολος, αλλά η Ιθάκη είναι εκεί και μας περιμένει. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υπομονή σας.
Μετά τιμής 
Μπάμπης Στάϊκος"
.

Η δήλωση είναι ξεκάθαρη. Το ταξίδι θα γίνει την περίοδο μετά τις εκλογές. Για ποιες εκλογές δεν διευκρινίζει, άρα είναι μέσα ο κ. Στάϊκος. Εάν υποθέσουμε ότι εννοεί τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, μετά τις εκλογές είμαστε. Άρα, μέσα. Μπορεί όμως να εννοεί και τις δημοτικές εκλογές του 2014! Άρα, πάλι μέσα είναι ο κ. Στάϊκος. 
Τώρα, όσα ακούγονται ότι μέλη των ΚΑΠΗ ζητούν τα χρήματα που κατέβαλαν, 40 ή 45 ευρώ το καθένα, αυτό ας μας απαντήσει ο κ. Στάϊκος εάν ευσταθεί. Πάντως, η υπομονή των μελών του ΚΑΠΗ έχει εξαντληθεί και νιώθουν εξαπατημένοι. 
Κάτι ανάλογο πρέπει να νιώθουν και στο 3ο Νηπιαγωγείο Παπάγου που προσφάτως εγκαινιάστηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο. Ο ίδιος ο Δήμαρχος -όπως μας λένε, γιατί δεν ήμασταν παρόντες- ανακοίνωσε ότι ο κ. Στάϊκος θα προσφέρει τις ηλεκτρικές συσκευές του νηπιαγωγείου. 
Ήδη όμως, όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Στάϊκος δεν πρόκειται να προσφέρει τις ηλεκτρικές συσκευές και οι αρμόδιοι του νηπιαγωγείου αναζητούν λύση στο προκύψαν πρόβλημα! 
Μήπως τελικά είναι...φούσκες οι δωρεές; Ρωτάμε! 

4 σχόλια:

  1. μακη το ταξιδι εγινε αεροπορικως.
    εσυ δεν το πηρες χαμπαρι.
    πηγαν και ηρθαν στο παρισι αυθημερων, και ειδαν και την ρωμη οταν αλλαξαν πτηση.
    χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai eimoun kai egw stin ptisi gia parisi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στάικος ας κοιτάξει να πληρώνει το καθημερινό συσσίτιο της Φανερωμένης, όπως δημόσια είχε υποσχεθεί και έκανε μόνο τον πρώτο μήνα και αφήστε τις μαλακίες για Παρίσια και ΚΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν παίρνει και άλλα λεφτά από το Χολαργό ο Δήμαρχος να εξοπλίσει το Νηπιάγωγείο του Παπάγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή