Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!
Δείτε το σήμα της "Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για το Μέλλον", μειονότητας στην Αλβανία. Σε ένα μεγάλο ποσοστό, παραπέμπει στο νέο σήμα-έμπνευση του εκλεκτού καλλιτέχνη Κώστα Σπυριούνη, για τον Χολαργό-Παπάγο. 
Κίονας σε δεύτερο πλάνο κι ένα κλαδί με φύλλα. Μπορεί να μην είναι ελιάς κλαδί ή δάφνης, πάντως στο σύνολό του, το σήμα αποτυπώνει κάτι ανάλογο με το νέο σήμα που υιοθέτησε ο δήμος Χολαργού- Παπάγου! 
Ακούστε κύριοι, ο Χολαργός οφείλει να αναδεικνύει τη μοναδικότητα που προσφέρει ο μέγιστος Περικλής. Ο κίονας υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Ο κίονας και η ελιά δεν παραπέμπουν μόνο στον Περικλή, αλλά γενικώς στην αρχαία ελληνική Ιστορία, η οποία κατακλύζεται από δεκάδες, εκατοντάδες σημαντικές μορφές. 
Τον Περικλή κύριοι, δεν τον τιμάτε με έναν κίονα ή το κλαδί της ελιάς!  
Να πάρετε πίσω το σήμα. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον Χολαργό και δεν τιμάται ο Περικλής. Αντιθέτως, υποτιμάτε και "θάβετε" τον μέγιστο των Αθηναίων ανδρών. Και αυτό αποτελεί ντροπή κι εμείς εδώ, δεν θα το επιτρέψουμε. Θα επιμένουμε συνεχώς, μέχρι να επανέλθει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ στο σήμα του δήμου. 
Εκεί όπου του ανήκει. 
Εμείς πρώτοι στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" από την πρώτη στιγμή καθιερώσαμε ως σήμα δίπλα στον τίτλο της εφημερίδας μας, την μορφή του Περικλή! Και αυτό οφείλει να κάνει και ο νέος δήμος Χολαργού-Παπάγου!
ΔΙΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου