Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ...ΦΕΓΓΑΡΙ!



ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ!
Ποιος είπε ότι το «κούρεμα» μείωσε το χρέος της χώρας κατά 105 δις ευρώ; Ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και τα άλλα πολιτικά σκύβαλα του ευρώ και των δανειστών. Η πραγματικότητα είναι ότι το δημόσιο χρέος, παρά το κούρεμα αυξάνεται αλματωδώς η δε Ελλάδα θα δανείζεται μονίμως ώστε να παραμείνει υπόδουλη των τοκογλύφων με διαρκώς διογκούμενο χρέος. Το σχέδιο αυτό εκτελεί σήμερα πειθήνια ο αρχιδωσίλογος Σαμαράς, ο οποίος λέει ότι λαός είναι ...αποφασισμένος να ματώσει αρκεί να παραμείνει στο ευρώ!!
Διαβάστε τι λέει ο Γιοργκ Κρέμερ, επικεφαλής οικονομολόγος της Commerzbank.
«Κανονικά δεν θα έπρεπε η ΕΕ και το ΔΝΤ να εγκρίνουν την εκταμίευση χρημάτων προς την Ελλάδα καθώς η τελευταία δεν εκπληρώνει τους όρους που της έχουν τεθεί. Ωστόσο, οι διεθνείς δανειστές δεν θέλουν να ρισκάρουν μια ανοιχτή χρεοκοπία της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή ενός τρίτου πακέτου στήριξης της Ελλάδας και πιστεύω ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο», διευκρίνισε ο Κρέμερ. Πακέτα στήριξης τα λένε αλλά είναι πακέτα θανάτου των Ελλήνων. 48 δις ευρώ είναι έτοιμοι να δώσουν οι δανειστές για να αρπάξουν νέα κομμάτια της δημόσιας περιουσίας και να ματώσουν ακόμη περισσότερο τον λαό!
Καταλάβατε λοιπόν πώς έχει η μπλόφα που στήσανε οι  καταστροφείς του τόπου; Υποσχέθηκαν επανδιαπραγμάτευση, απαγκίστρωση, απεμπλοκή από το Μνημόνιο για να μας χώσουν πιο βαθιά στον...τάφο!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου