Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΟΚ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η πρώτη οργανωμένη, ένοπλη στρατιωτική επιχείρηση μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα, έγινε στις φυλακές Τρικάλων, κατά την οποία απέδρασαν 11 Αλβανοί βαρυποινίτες! Όπως αναφέρει το Aftonomi.gr και ο στρατηγός ε.α. Μακρυγιάννης, οι Αλβανοί κομάντος ήταν αυτοί που συνέβαλαν στην απόδραση των φυλακισμένων. Ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών των φυλακών!  Υπολογίζεται ότι στην επιχείρηση-σοκ έλαβαν μέρος 15 Αλβανοί UCKάδες οι οποίοι είχαν ήδη από καιρό οργανώσει την απόδραση των εγκληματιών ομοεθνών τους, σε απόλυτη συνεννόηση μαζί τους. 
Στοιχεία αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι κομάντος Αλβανοί είναι εμπειροπόλεμοι από τις συγκρούσεις στο Κοσσυφοπέδιο ή στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκόπια. Αυτή η στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα μας αποτελεί το προϊμιο των όσων σχεδιάζονται εις βάρος της Ελλάδος από την Αλβανία, πιθανόν και τα Σκόπια, με την καθοδήγηση της Τουρκίας. 
Εάν όλα αυτά, τα συνδυάσετε με τις πρόσφατες δηλώσεις Μπερίσα ότι "η Αλβανία φτάνει ως την Πρέβεζα", μπορείτε να καταλάβετε πού πάει το πράγμα. 
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση κλείνει-ξεπουλάει την πολεμική ναυτική βάση της Κασιόπης στην Κέρκυρα, μια Κέρκυρα την οποία συχνά η Αλβανία συμπεριλαμβάνει στους χάρτες της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου