Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ (Γ.Γ. ΥΠΟΙΚ) ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ…

THEOXARIS
«Θα δούμε», «προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για να απαλύνουμε τις όποιες αδικίες» και άλλες αοριστίες είπε στον ΑΝΤΕΝΝΑ!
Τυπική ήταν η παρουσία του γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θεοχάρη πριν από λόγο στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ουσιαστικά δεν απάντησε σε κανένα από τα μεγάλα ζητήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Ούτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει συμψηφισμός των χρεών των ιδιωτών με αυτών του δημοσίου, ούτε για ποιο λόγο οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να προκαταβάλουν το 90% φόρου, αποτελειώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγορά.
Αλλά ο κ. Θεοχάρης είπε ψέμματα αναφορικά με την εντολή που έχει δοθεί να συλλαμβάνονται και να στέλνονται σε δικαστήρια όσου χρωστούν στην εφορία. Ο γ.γ. του ΥΠΟΙΚ είπε ότι αυτό αφορά όσους χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.
Γνωρίζουμε όμως ότι ο κ. Θεοχάρης προσωπικά έχει επισκεφτεί εφορίες και έχει δώσει εντολή στους κατά τόπους εφόρους να εισπράττουν με κάθε τρόπο τα οφειλόμενα, σε διαφορετική περίπτωση να στέλνει στον εισαγγελέα τους οφειλέτες.. Ουσιαστικά με τις πιέσεις που άσκησε προς τους εφοριακούς, τους καθιστά εφοριακούς-δήμιους! Aυτά τα δημοσιεύματα ο κ. Θεοχάρης δεν τα διέψευσε http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=12874:2013-03-13-16-41-58&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2, http://indobserver.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5007.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου