Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ LIDL Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)



Δίπλα στο Κύριε Ελέησον, θα υπάρχει και το σλόγκαν της LIDL;


·       Οι εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων που δρουν στην Ελλάδα, είναι εν δυνάμει πράκτορες -κατάσκοποι, του Βερολίνου. Εκτελούν πολιτική της Μέρκελ, αυτής που σκοτώνει τον ελληνικό λαό! Και αυτούς προμοτάρει η Εκκλησία της Ελλάδος!!!

·       Οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ που  σχεδίασαν την εξαφάνιση του ακμάζοντος Ελληνισμού της Μ. Ασίας-Πόντου, τώρα οι ίδιοι βάζουν χέρι και στην Εκκλησία της Ελλάδος!!!





Άνω είναι βίντεο και το μισό της Μακέτας που αφορά τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου.. έτσι για να μη λέμε, όπως λέμε κάπου στην αρχή του σκανδαλώδους αυτού ρεπορτάζ, ότι η πρωτοβουλία του Κοινωνικού Ιατρείου πηγάζει από την Εκκλησία. Είναι φτιάξιμο της γνωστής LIDL ...

Σήμερα Κυριακή 19.5.2013, φιγουράρει ( στις Κυριακάτικες εφημερίδες) ολοσέλιδη  διαφήμιση της Γερμανικών Συμφερόντων εταιρίας –Παντοπωλείου- lidl ..προβάλλοντας την πρωτοβουλία της ...Μητρόπολης Διδυμοτείχου.! (είναι λάθος, η πρωτοβουλία είναι των Γερμαναράδων)για προσφορά υπηρεσιών υγείας-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-!!
Πρόκειται περί πρωτοφανούς περίπτωσης χυδαιότητας … Η Εκκλησία  συνδράμει, προβάλλει υπό την σκέπη του κύρους της,  ανεκδότως,  κερδοσκοπικές και δη… Γερμανικές εταιρίες! Αυτή είναι η συγκλονιστική ,πρωτοφανής αλήθεια!

 Μετά τον Ρεχάγκελ, το ίδρυμα Αντενάουερ, τον ..δήθεν οργανισμό φιλανθρωπίας από το Μόναχο για τη σίτιση των Ελληνοπαίδων που υποφέρουν σήμερα  εξ αιτίας των Γερμανών μπάσταρδων,  τι άλλο έχουμε να δούμε;

Το θέμα του Διδυμοτείχου, με την επικάλυψη της όχι και τόσον αγαθής ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , αλλά και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, που καπελώνει τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, διότι ο αγαθός  ήθελε να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε πτωχούς της μικρής ακριτικής περιφέρειάς του, αγγίζει τα όρια του δουλέματος, μια και είναι γνωστό –πως σε κάθε δήμο της χώρας υπάρχουν …ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΙΑΤΡΕΙΑ, όπου οι πάντες εξυπηρετούνται… αδαπάνως.. Τι έχει πέσει επιδημία χολέρας στην περιοχή Διδυμοτείχου ώστε να καταφύγει η Εκκλησία και δη σε γερμανική εμπορική εταιρία, κάθε άλλο παρά αγαθής;

Εξαιρούμε την γνωστή  αγαθότητα του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, που μάλλον φαίνεται από τα στοιχεία πως η διαφημιστική προβολή του Ιατρείου του καπελώθηκε από τα γνωστά κόλπα της Αρχιεπισκοπής!.
Σημειώνουμε: α) Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ, δεν είναι και τόσον έγκριτος κι αθώα, έχει κακή προϊστορία με άλλο όνομα… Μεταλλάχτηκε… Αλλά όπως ξέρουν οι νοήμονες… το χούγι δεν μεταλλάσσεται! και β) ότι ο κ. Ιερώνυμος, έχει ήδη διαπράξει δύο άλλα  σοβαρά αδικήματα: Εξεδηλώθη δις ως φιλογερμανός… (κι επιπλήχθηκε γι’ αυτό) την ώρα που η Ελλάς συνθλίβεται από άθλιες πρωτοβουλίες Γερμανών!.

Μάλιστα δε κάποιους θλιβερούς πράκτορες Γερμανικών επιδιώξεων, τους επιβράβευσε κι από πάνω!
Ρωτάμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών: αν όλα αυτά, δεν τα κάνει εν ψυχρώ κι όχι αγαθώς όπως εμείς πρεσβεύουμε, τότε πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ από τις σελίδες του Τύπου, ΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ  ενέργειες , όπως αυτή του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου; ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΊΔΙΟΝ ΌΦΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!


ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Στη σημερινή καταχώρηση της LIDL, πέραν αυτού που αναγράφεται στον τίτλο του βίντεο που σας βάζουμε κι εδώ σημειώνονται και τα εξής: 

"Υποστηρίζοντας το έργο της "Αποστολής"  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,χρηματοδοτούμε εξ ολοκλήρου  τη δημιουργία και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας"
LIDL HELLAS
15 χρόνια μαζί, είναι τιμή μας!

Ναι αυτή είναι η τιμή της Ατιμίας,  η οποία φαίνεται ότι μάλλον θα έχει ευρύτερες προσβάσεις και εξελίξεις  σε όλες πιθανόν τις Μητροπόλεις..

Γιατί λέμε ατιμία; Μα επειδή το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΙΟ δεν είναι έμπνευση της Μητρόπολης Διδυμοτείχου, αλλά συγκεκριμένο ΤΜΗΜΑ του marketing  της LIDL, που περιλαμβάνεται και σταθερά στην ιστοσελίδα της!
Παρλαπίπες συνεπώς ότι η Μητρόπολη Διδυμοτείχου έφτιαξε Κοινωνικό Ιατρείο! Το Ιατρείο ανήκει στη Γερμανική εταιρεία κι ως έμπνευση και ως έκφραση! Απλά της χρειαζόταν η... θεία έμπνευση του Δεσπότη και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Αρχιεπισκοπής για να το βγάλει σε δημόσιο σεργιάνι!

Κατά τη συγγραφή του ρεπορτάζ προέκυψαν νέα στοιχεία από την ίδια της ιστοσελίδα της lidl, όπου φαίνεται πως το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ιατρείο είναι δική της έμπνευση κι όχι της Εκκλησίας, στην οποία απλά την πέρασε, κι έτσι οι αγαθοί  αλλά βλακωδώς ποιούντες Άγιοι Αθηνών και Διδυμοτείχου, την υιοθέτησαν με αποτέλεσμα να καθίστανται σήμερα πλασιέ της "αγαθοεργού" ιδιωνύμου καλής ...φήμης του Γερμανομπακάλικου! Συνεπώς όπου γράφεται ότι το Κοινωνικό Ιατρείο στο Διδυμότειχο είναι πρωτοβουλία παπαδίστικη, ξεχάστε το. Είναι κόλπο απλά της LIDL που έχαψε απλά την αφέλεια των ...ποιμένων της Εκκλησίας και μάλιστα να κλέβει την παράσταση από άλλες καθαρά ελληνικές ανταγωνιστικές της  εταιρίες ( Σκλαβενίτης, Γαλαξίας κ.α.)
ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΘΗΝΩΝ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, κάνουν κακές παρέες!
Συνεπώς  το κοινωνικό ιατρείο .. δεν είναι πρωτοβουλία της Εκκλησίας, αλλά της διεθνιστικής Γερμανικής εταιρίας LIDL που ευφυώς ηνηγκαλίσθη την Εκκλησία! Με ένα στόχο να εμφανιστεί δημοσίως με "φιλάνθρωπο" πρόσωπο προς εκείνους που απάνθρωπα τα εξοντώνει επί ημερήσιας βάσης! Και προς ευλογία του θλιβερού-εγκληματικού (κατά τη ιστορία) ονόματος της αλανιάρας, Αλλεμάνιας (Γερμανίας)!

Είναι γνωστόν ότι μεγάλες διεθνιστικές εταιρίες παγκοσμίως, αφού τα αρπάζουν παντοιοτρόπως  από το λαό, (ειδικά δε το αναίσχυντο καρτέλ των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, που ενώ η κρίση μαστίζει επί τρία χρόνια τον τόπο, έχουν αμετακίνητες τις τιμές τους στα ράφια...) επιδίδονται σε τέτοιου είδους ...δήθεν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Μ’ άλλα λόγια από τα τεράστια κέρδη τους αφαιρούν και κάποια ψίχουλα για τα μάτια του κοσμάκη. 


Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια Γερμανική εταιρία, που πουλάει στην Ελλάδα τα προϊόντα της ακριβότερα από όσο στα υποκαταστήματά της στη Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο!
Εκείνο που πρέπει να προσέξει κανείς είναι η τάση των Γερμανών, που είναι πλέον κόκκινο πανί για τους Έλληνες, έχουν επιδοθεί εσχάτως σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Μάλιστα δε προχθές ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ..βράβευσε μια νεοσύστατη Γερμανική κίνηση... που θα ταΐζει με σάντουιτς κάποια Ελληνόπουλα που υποφέρουν εξ αιτίας ακριβώς των ληστρικών επιδρομών του Βερολίνου με Μέρκελ και Σόϊμπλε.

Εκείνο δε που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, είναι ότι η επίσημη εκκλησία "περιθάλπει" τις εμπορικές στοχεύσεις μιας εμπορικής εταιρίας Γερμανικής.
Δεν καταλαβαίνουμε επίσης γιατί ενεπλέχθη στο ζήτημα αυτό και ο αγαθός Επίσκοπος Διδυμοτείχου. Και δεν ξέρουμε αν η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη Γερμανοποιηθεί μια και πατρονάρει  πλέον ανοιχτά  Γερμανικά  προπαγανδιστικά συμφέροντα στην Ελλάδα. Ο περίεργος και πρωτοφανής εναγκαλισμός της με την Γερμανική LIDL, είναι το τρίτο στη σειρά "περίεργο" επεισόδιο του Ιερωνύμου: α) δέχτηκε τον κλωτσοσκούφη Ρεχάγκελ απεσταλνένο-πράκτορα της Μέρκελ,  και β) βράβευσε για το φιλανθρωπικό της έργο μια νεοσύστατη γερμανική  κομπίνα σίτισης Ελληνοπαίδων, με έδρα το Μόναχο!

Είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με μια παρακρουστική κατάσταση…
Δεν ξέρουμε αν ο επικεφαλής της Ελλάδας τι συμβούλους έχει ώστε να μας στείλει και μαντάτο στον ακριτικό Έβρο, παρασέρνοντας στην άθλια παγίδα  και τον πειθήνιο άγιο Δαμασκηνό!
Δείτε και τα βίντεο (αν και είναι διαφημιστικά του καλού , πλην κακάσχημου- προσώπου της Γερμανικής LIDL. Θα βγάλετε συμπεράσματα...
Εφιστούμε την προσοχή των αγαθών Εκκλησιαστικών, να απέχουν από τέτοιες ατραπούς. Η Εκκλησία ουδέποτε διαφήμιζε το τεράστιο φιλάνθρωπο  έργο της. Αλλά τώρα με την ανάμιξη των Γερμανών της lidl αλλάζει το σκηνικό και ανοίγεται μια νέα εποχή; Ρε μπας και παλαβώσατε; Ρε, μπορεί δίπλα στο Κύριε Ελέησον, να υπάρχει και το σλόγκαν της LIDL ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! Μα τίποτε πια δεν έχει μείνει όρθιο;
Και να μη ξεχνάει κανείς εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων που δρούν στην Ελλάδα, είναι εν δυνάμει πράκτορες -κατάσκοποι, του Βερολίνου και ΟΛΟΙ δρουν με συγκεκριμένες εντολές... Ό,τι άλλο σας πουν... ξεχάστε το! Η σημερινή Ελλάς τελεί υπό βάναυσο γερμανικό έλεγχο. Το έχουν ξανακάνει οι μπάσταρδοι. Αυτοί, οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ,  σχεδίασαν την εξαφάνιση του ακμάζοντος Ελληνισμού της Μ. Ασίας-Πόντου. Μην το ξεχνάτε απλά. Τώρα οι ίδιοι βάζουν χέρι και στην Εκκλησία, το μόνο ίσως προπύργιο αντίστασής μας.

monidadias-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου