Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Το σύνολο της αστυνομίας και των λειτουργών της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι ασχολούνται αυτές τις ώρες με τον Λαϊκο Σύνδεσμο: Tρία άτομα τα οποία κατείχαν κράνη, κοντάρια και ασπίδες (πήγαιναν για αναπαράσταση της μάχης των Πλαταιών το 479 π.Χ.) συνελήφθησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο αναμένεται εισαγγελέας προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στα γραφεία και εν ανάγκη να σφραγιστούν.
Επίσης στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν πέντε άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που τους έγινε, βρέθηκαν επάνω τους σπρέϊ πιπεριού (νόμιμα), σουγιάδες μικρότερου μήκους από αυτόν που η χρήση του θεωρείται παράνομη και πτυσσόμενα γκλοπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. άνδρες της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (που είναι η αντιτρομοκρατική να "καθαρίσει";) εντόπισαν στην περιοχή των Δικαστηρίων και σε απόσταση 30 μέτρων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, πέντε άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους έντυπο υλικό του κόμματος.
Αν είναι δυνατόν!
Επειδή στην πράξη το κόμμα έχει περάσει ήδη στην παρανομία με απόφαση της κυβέρνησης, αμέσως τους έκαναν έλεγχο και τους συνέλαβαν ενώ αναμένεται εισαγγελέας που θα κάνει έρευνα στα γραφεία τους και μετά θα τα σφραγίσει...
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους και εν συνεχεία κατασχέθηκαν 4 σπρέι πιπεριού, 3 πτυσσόμενα γκλοπ, 2 σουγιάδες και μία κροτίδα.
Οι δράστες (για ποιο αδίκημα είναι δράστες δεν το ξέρουν) αλλά σε τέτοιες εποχές δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά. Απλά καταδικάζεσαι και ευχαριστείς τον Θεό γιατί δεν σε κλείνουν ισόβια...) φόρεσαν χειροπέδες θα απολογηθούν τυπικά και εν συνεχεία θα καταδικαστούν.
Εδώ ο άλλος, ο πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου έφαγε 2,5 χρόνια φυλακή για ένα αεροβόλο που είχε στο σπί του του όπως ένα αεροβόλο έχουν τα μισά σπίτια της χώρας κι ένα σουγιά και θα υπάρξει έλεος στους άλλους με το ... εγκληματικό όπλο του σπρέϊ πιπεριού; Μερικά χρόνια φυλακή θα τους συνεφέρει και θα τους σωφρονίσει και όταν βγούν θα έχουν μάθει να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Προανάκριση διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Απ'εξω χιλιάδες λαθρομετανάστες σκοτώνουν, βιάζουν, καίνε κλέβουν αλλά προτεραιότητα έχουν οι εθνικιστές. Τους λάθρο τους θέλει η τρόικα. Φτηνα μεροκάματα και διάλυση του ελληνικού κοινωνικού ιστού.
ΟΙ Ελληνες εθνικιστές όπως, πρέπει να εξοντωθούν αμεσα. Όπως είπε και τον ΣΚΑΙ ένα τύπος κάποια στγμή τα ξημερώματα "Δεχόμαστε φασιστική επίθεση"!
Κοιτάξαμε το ημερολόγιο μήπως έγραφε "28η Οκτωβρίου", αλλά μετά καταλάβαμε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι αυθυποβάλλονται για να μπορούν να ανταπαξέλθουν στις απαιτήσεις των αφεντικών τους. και να λενε αυτά που θέλουν αυτοί.
Ίσως να παίρνουν και ουσίες για να είναι πιο πειστικοί. Δύσκολη η εύρεση εργασίας σε έναν κλάδο που έχει 70% ανεργία...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου