Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΛΟΓΩ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

Τέλος στις φημολογίες περί πραξικοπήματος βάζει η ΓΑΔΑ, η οποία απαγόρευσε την συγκέντρωση των έφεδρων καταδρομέων στο Σύνταγμα, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
 
Σε ανακοίνωση του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, επισημαίνει πως μετά και την ανάρτηση της ΚΕΕΔ στην οποία ζητά παραίτηση της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, υπάρχει φόβος να ξεσπάσουν γενικευμένα επεισόδια στην συγκέντρωση των εφέδρων στην Πλατεία Συντάγματος, δεν μπορεί να επιτραπεί η συγκέντρωση της ΚΕΕΔ για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Επιπρόσθετα, η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει πως σε περίπτωση όπου η ΚΕΕΔ αποφασίσει αν πραγματοποιήσει την συγκέντρωση στην περιοχή του κέντρου, θα αντιμετωπίσει νομικές κυρώσεις.
Η ανακοίνωση των εφέδρων
Σε ανακοίνωση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ, ο Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης αναφέρεται στην αναβολή της συγκέντρωσης λέγοντας:
ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΩΣΗ.

«Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΕΥΝΟΪΚΩΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου