Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΑΡ: Ο ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Σε αυτό τον τόπο κάποια φασιστοειδούς αντίληψης άτομα, έφεραν τα πάνω-κάτω. Αυτοί οι οποίοι έσυραν τον τόπο στα τάρταρα με τις δοσιλογικές υπογραφές τους και τις υπέρ των τοκογλύφων ψήφους τους στην βουλή, εμφανίζονται και ως υπερασπιστές της Δημοκρατίας! Είναι αυτοί που οικειοποιούνται για λογαριασμό τους το "δημοκρατικό-συνταγματικό τόξο"! Αν και είναι αυτοί που ξέσκισαν και ξεσκίζουν καθημερινά το σύνταγμα, εμφανίζονται και ως τιμητές της Δημοκρατίας και της τήρησης του συντάγματος.
Ένας από αυτούς είναι και ο Α. Παπαδόπουλος. Δεν είναι βουλευτής αλλά είναι εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ! Του κόμματος που συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση και έσπρωξε ακόμη περισσότερες ελληνικές οικογένειες στον γκρεμό. Είναι εκπρόσωπος του κόμματος που έσυρε περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία. 
Δείτε τον στα κανάλια και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Είναι φασιστοειδούς αντίληψης με ύφος χιλιών καρδιναλίων, παρά το νεαρό τη ηλικίας του, ο οποίος παραδίδει και μαθήματα δημοκρατίας. 
Όσο για την Χρυσή Αυγή, δεν χρειάζονται ούτε δικαστήρια ούτε τίποτε. Ο άνθρωπος τα υπεκατέστησε όλα! Απεφάνθη από τηλεοράσεως ότι είναι "εγκληματική οργάνωση" ειρωνευόμενος μάλιστα τον δικηγόρο του Χρήστου Παππά κ. Σταυριανάκη ότι πληρώνεται από τις εγκληματικές δραστηριότητες του πελάτη του! "Λερωμένα χρήματα" τα χαρακτήρισε, για να λάβει απάντηση ότι "κι εσείς πληρώνεστε από το αίμα του ελληνικού λαού"! Βέβαια, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ του διευκρίνησε ότι δεν είναι βουλευτής αλλά του είπε "συγκρίνετε τα χρήματα που παίρνουν οι βουλευτές με τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής"; Υποσχέθηκε δε ότι θα υπηρετήσει σωστά τον κοινοβουλευτισμό (όταν κι εφόσον εκλεγεί)! 
Πάντως, εάν αντί για τα δικαστήρια επανέφεραν την "Ιερά Εξέταση" νομίζουμε ότι ο κ. Παπαδόπουλος θα ήταν το πιο άξιο μέλος της. Τι να τα κάνεις τα δικαστήρια όταν έχεις έναν Παπαδόπουλο να αποφαίνεται για τα εγκλήματα της Χ.Α. ; Χρειάζονται άλλα αποδεικτικά στοιχεία; Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου, μαζί με αυτές του Πρετεντέρη, του Τσίμα και του Βερύκιου αρκούν για να ...αποδείξουν τους εγκληματίες της Χ.Α! 
Την ίδια ώρα, η ...κορδέλα του ΑΝΤΕΝΝΑ αναφερόταν στου νέους φόρους 2,1 δις που περνούν από τον Προϋπολογισμό! Αυτός βεβαίως δεν είναι φασισμός. 
Είναι αποφάσεις του δημοκρατικού-συνταγματικού τόξου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου