Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΡΑΠΟΡΤΟ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!

Σεισμό μετά δονήσεων προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης σύμφωνα με τις οποίες οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από ΗΠΑ, αμερικανοεβραϊκές, αμερικανοελληνικές οργανώσεις και την Κομισιόν, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και επισημαίνοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επεσήμανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στον «Σκάι». Ως υπουργός, είχε εισηγηθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που δεν πέρασε, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από μέρος κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε στην ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.

Βλέποντας λοιπόν το ΚΙΣ και ανά τον κόσμο οι εβραϊκές οργανώσεις, ότι η Χρυσή Αυγή ανεβάζει διαρκώς τα ποσοστά της και με ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αιφνίδιες εκλογές στις οποίες το εθνικιστικό κόμμα μπορούσε να καταλάβει ακόμη και την δεύτερη θέση, ήθελαν πάση θυσία να βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός πολιτικού παιχνιδιού χωρίς καν να ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος!

Έτσι, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ανάλυση  του κ. Ρουπακιώτη, η Χρυσή Αυγή με τις δηλώσεις Δένδια μπήκε στο… κάδρο ως «εγκληματική οργάνωση»! Παρακάμφθηκε η βουλή και με συνοπτικές διαδικασίες εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φυλακίστηκαν, με κατηγορητήριο έωλο! Στην πραγματικότητα, η καρατόμηση της Χ.Α.  έγινε επειδή αρνείται το Ολοκαύτωμα των εβραίων. Να θυμίσουμε ότι ο Η. Κασιδιάρης είχε αρνηθεί δημοσίως το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.


Το ΚΙΣ  μετά τις δηλώσεις Κασιδιάρη είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των κομμάτων Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., ΔΗΜ.ΑΡ και ΚΚΕ, στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε ότι  "οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη".


Ειδική αναφορά στους αρνητές του Ολοκαυτώματος, τουτέστιν στην Χρυσή Αυγή, είχαν κάνει οι Ισραηλίτες, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Την 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας.

Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε». 

Το έδαφος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποτέλεσε την αφορμή για να συντριβεί η Χ.Α ως εγκληματική οργάνωση. Ο Α. Σαμαράς και η κυβέρνησή του πέτυχαν, πέρα και πάνω από νόμους, αυτό που τους ζητούσαν επίμονα οι εβραίοι. Γι’ αυτό τον λόγο ο Πρωθυπουργός έδωσε τα διαπιστευτήρια της …επιτυχίας του στους αμερικανοεβραίους με τους οποίους συναντήθηκε στις ΗΠΑ αμέσως μετά την σύλληψη του Μιχαλολιάκου! Το ίδιο κάνει και στο Ισραήλ όπου μετέβη μετά τις ΗΠΑ! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

Ανακοίνωση «Χρυσής Αυγής»: Η σιωπή Σαμαρά και το ταξίδι στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Ρουπακιώτη

Χαρακτηριστική με το θέμα είναι και η χθεσινή ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Χ.Α.: «Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να απαντήσει στις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη για εντολές από ξένα κέντρα που οδήγησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για υπαγόρευση των διώξεων από την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και ο πρωθυπουργός σιωπά, τότε τα πράγματα είναι σαφή: η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα της πιο άθλιας, ξενοκίνητης σκευωρίας της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας.
Η χρονική σύμπτωση των διώξεων με τα ταξίδια Σαμαρά σε ΗΠΑ και Ισραήλ επιβεβαιώνουν απόλυτα τον ισχυρισμό μας αυτό. Η Χρυσή Αυγή έκανε το έγκλημα να διεκδικήσει μία ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα δεσμά των τοκογλύφων και ικανή να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο εθνικό της πλούτο προς όφελος του λαού μας. Αυτό δεν άρεσε στους ευρωπαίους τοκογλύφους, τους εβραίους και τους αμερικανούς, που επέβαλαν την πολιτική μας εξόντωση στα ξενοκίνητα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία θα συνεχιστεί παρά τις παράνομες διώξεις, τις άθλιες σκευωρίες και τις φυλακίσεις».
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης, αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τόνισε πώς «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε». Ο κ. Ρουπακιώτης είπε επίσης ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω». Αλλά λογάριαζε χωρίς τις εβραϊκές οργανώσεις. Και για τον κ. Σαμαρά «αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω»!
Έτσι τώρα, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την Χ.Α. ανοίγει ο δρόμος  για να προωθηθεί προς ψήφιση στην Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.   
"Ελεύθερη 'Ωρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου