Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! "ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Δείτε το ρεπορτάζ από το σημερινό "Πρώτο Θέμα". Είναι αντιγραφή του δικού μας ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στην "Ελεύθερη Ώρα-Νέους Ανθρώπους" την περασμένη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου . 
Κάναμε ένα αυθεντικό ρεπορτάζ με τοπικές συνεντεύξεις από μερικούς αστέγους που είχαν εγκαταστήσει το παράπηγμά τους ακριβώς 15 μέτρα από τα γαφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αποκλειστικό-ζωντανό ρεπορτάζ το οποίο έκανε θραύση και στο διαδίκτυο. Δείτε το εδώ:

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ EΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


Βέβαια ως γνωστόν στο διαδίκτυο ισχύει το "ο κλέψας του κλέψαντος" με αποτέλεσμα να υπάρχουν ιστοσελίδες που αφού έσβησαν το όνομα του Μάκη Βραχιολίδη που έκανε το ρεπορτάζ, πήραν τις αποκλειστικές φωτογραφίες του και τα όσα έγραφε, παρουσιάζοντάς τα ως δικά τους! Άλλο πάλι blog αντί να αναφέρει την δική μας πηγή, ενεργώντας μπαμπέσικα ανέφερε άλλη πηγή! 
Μιλάμε για πολύ κλοπή. 
Η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" μόλις είδε το ρεπορτάζ μας στην "Ελεύθερη Ώρα-Νέους Ανθρώπους" έστειλε τον συνάδελφο-δημοσιογράφο Μανόλη Γαλάνη να κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ. Αυτό που πρόσθεσε στο ρεπορτάζ του ο Μ. Γαλάνης ήταν να πείσει τους αστέγους να βγουν φωτογραφία. Εμάς μας αρνήθηκαν, μάλιστα ο άστεγος κυρ Ανδρέας-"κανένας" μας είπε: "Μην με βγάλεις φωτογραφία θα με...σκοτώσουν οι γιοι μου". Το σεβαστήκαμε διότι οι άνθρωποι είναι αξιοπρεπέσατοι και δεν θέλαμε να τους δημιουργήσουμε πρόσθετα προβλήματα. 

Σημασία πάντως έχει ότι ένα δικό μας-αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους αστέγους της Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυριολεκτικά θραύση και μας αντέγραψαν οι πάντες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου