Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Ολοκληρώθηκε επίσημη δημοσκόπηση που διεξήγαγε γνωστή εταιρεία (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας αλλά υπάρχει δέσμευση για το απόρρητο και δεν τα δημοσιοποιούμε) στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου.Η δημοσκόπηση έγινε ανάμεσα σε 600 τυχαία άτομα (400 από τον Χολαργό και 200 από του Παπάγου). 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, γίνεται κυριολεκτικά χαμός! Εάν εξαιρέσει κανείς τον Τίγκα ο οποίος προηγείται ελαφρώς, από πίσω γίνεται σφαγή. 
Ιδού:
Τίγκας: σχεδόν 12%

Κεχρής: 8%
Αποστολόπουλος: 7%. 
Το όνομα του Στάϊκου δεν αναφέρεται καθόλου στην δημοσκόπηση (προφανώς είναι βυθισμένο δημοσκοπικά) ενώ δεν αναφέρονται ούτε τα ονόματα των Ζήκα-Δασκαλόπουλου. 
Υποθέτουμε ότι  δεν αναφέρονται γιατί δεν έχουν ανακοινώσει επισήμως την κάθοδό τους. 
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι ο Τίγκας δείχνει να έχει διεισδυτικότητα και μέσα στον Χολαργό έχοντας αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. 
Επίσης, η δημοσκόπηση δεν έχει συμπεριλάβει υποψήφιο της κεντροαριστερής παράταξης δεδομένου ότι υπάρχουν διεργασίες ανάμεσα στον Ζήκα και την Πολυκαλά. Ίσως και γι΄αυτό τον λόγο δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Ζήκα. 
Γίνεται σαφές ότι εάν κι εφόσον ο Ζήκας τα βρει με την Πολυκαλά και κατεβάσουν ενιαίο σχήμα τότε θα γίνουν αυτά που προβλέψαμε: ο Ζήκας με τον Τίγκα θα είναι τα φαβορί για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και θα κονταροχτυπηθούν οι δυο τους για την δημαρχία. 
Οι προβλέψεις μας βγαίνουν αληθινες και σε αυτό: η πολυδιάσπαση της δεξιάς παράταξης στον Χολαργό θα δώσει μεγάλη ώθηση στον Τίγκα να περάσει στον δεύτερο γύρο! 

Κάτι επίσης σημαντικό που παραλείψαμε: Το 44% των ερωτηθέντων αρνήθηκε ν' αποκαλύψει τι θα ψηφίσει! 

6 σχόλια:

  1. Επιτέλους ας τα βρουν Πολυκαλά - Ζήκας. Μας χρειάζεται ένας Δήμαρχος που να έχει χτίσει το σπίτι του με σ.δ. 2 !! Ωρε κάτι κτηνάρες που κυκλοφορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, όντως, σήμερα ξεπέρασες τον εαυτό σου σε σχέση με το χθεσινό ανέκδοτο για την Παρίση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 36% μονο απαντησαν δηλαδη. οι αλλοι 66% πεθαναν στο ακουστικο. βραχιολιδης και τα μυαλα στα καγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημοσκόπηση με "σχεδόν" !!!!!!!!!!!!!!!!! AXAXAXAXA μακης ΘΕΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κάτι επίσης σημαντικό που παραλείψαμε: Το 44% των ερωτηθέντων αρνήθηκε ν' αποκαλύψει τι θα ψηφίσει! "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    αχ καλε, κοιτα να δεις μια "τυχαια" παραλειψη......... χρυση αυγη πρεπει να ειναι αυτα τα λαμογια του 44% μακαρε, δεν εξηγειται αλλιως. ψαξ'το. μηπως να το ξανασκεφτεις για υποψήφιός της?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΗ , ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ??? ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή