Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση : "Είναι λυπηρό, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, ένα μέλος του Κοινοβουλίου να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο". 
amen.gr

2 σχόλια:

  1. "Είναι λυπηρό, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, ένα μέλος του Κοινοβουλίου να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο".

    ΚΧ
    Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει. Μάλιστα. Όταν ένας είναι ανόητος και διακωμωδεί την θεία Κοινωνία δημόσια, δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε. Τον αγαπάμε, έστω κι αν είναι ανόητος, αφού μας φέρνει ψήφους. Έτσι κι εμείς, αγαπάμε τον αρχιεπίσκοπo και ... amen .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άναγνώσαμε στο διαδίκτυο τη θλιβερή αντίδραση του, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, κατέχοντος την αρχιεπισκοπική καθέδρα. Χαρακτήρισε απλώς "ανόητο" τον αρχιβλάσφημο, ασεβέστατο, μητραλοία "εθνοπατέρα", απαξίωσε να ασχοληθεί μαζί του και κατέλειπε ασχολίαστη την ελεεινή συμπεριφορά της "συνευδοκούσης τοις πράσσουσιν τα αίσχη, "συντηρητικής", εδώ γελάμε άχρι πνευμοθώρακος, εθνομητρός". Εκεί που έπρεπε να ηχήσουν σάλπιγγες και να πέσουν χρυσοστομικοί και προδρομικοί κεραυνοί αρκεστήκαμε σε μια απαξίωση του σκανδαλοποιού βουλευτή και τελειώσαμε! Αυτό ήταν! Απλά ανόητος είναι ο τολμητίας "εθνοπατήρ"! Όχι βλάσφημος, όχι εικονοκλάστης, όχι μητραλοίας, όχι χλευαστής και μυκτηριστής και σαρκαστής των ιερών και οσίων του γένους μας, ενεργών εν πλήρει συνειδήσει, αλλά "ανόητος". "Αποφορτίζουμε", δηλαδή, την εγκληματική του πράξη απ το ηθικό της φορτίο και "αλλοιθωρίζουμε" προς την ανοησία του! Χωρίς να αρνούμαστε τη συγκεκριμένη διάσταση της επιεικώς άθλιας βουλευτικής συμπεριφοράς, εν τούτοις αδυνατούμε να παραβλέψουμε, άνευ συνεπειών, την ηθική και πνευματική διάσταση της εν θέματι αισχρότητας.
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή