Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ!!! ΑΚΥΡΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο Σ.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ!!!

Αναγνώστης της εφημερίδος μας (έχουμε πολλούς και αξιόλογους) μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή η οποία προκαλεί σεισμό. Η ψηφοφορία για το ΓΠΣ Παπάγου είναι άκυρη όπως υποστηρίζει, διότι έχει γίνει σειρά παραβάσεων.  Εμείς απλά αναρωτιόμαστε: γιατί ο δημότης επισήμανε την ακυρότητα της ψηφοφορίας και δεν την επεσήμανε κανείς από τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες;
Ιδού λοιπόν τι σοβαρά στοιχεία καταθέτει ο αναγνώστης μας:

"Ας μην ανησυχούν οι θιγόμενοι από την "απόφαση" περί μειώσεως του σ.δ. και του ύψους στου Παπάγου. Η "νεοπλασματική" μέθοδος που εφαρμόστηκε με τη διπλή ψηφοφορία για το ΓΠΣ (GPS !!) παρουσιάζει την εξής "κακοήθεια": Εγιναν δύο ψηφοφορίες για το ίδιο θέμα ("Παραλαβή-έγκριση μελέτης ΓΠΣ Παπάγου"), πράγμα το οποίο δεν προβλέπεται ουδαμού στο Νόμο. Αλλά κι' αν θεωρηθεί οτι διαχωρίστηκε το θέμα σε 2 θέματα, αυτό θα γινόταν μόνο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με την ψηφοφορία που προβλέπεται στο αρθρο 67 § 7 του Ν.3852/10 (Καλλικράτης), δηλ. με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δ.Σ. Τα μέλη του Δ.Σ. είναι 33. Αρα έπρεπε να ψηφίσουν υπέρ 17 και ψήφισαν μόνο 16. Αρα, ο σ.δ. και το ύψος καταψηφίστηκαν!!!
Υπάρχουν πολλές ακόμα "μεταστάσεις" της αρχικής "κακοήθους νεοπλασίας". Θα εκδοθεί νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν εντός ολίγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου