Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ!

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ!
Επί 17 χρόνια η Julia Pink δίδασκε στη Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου... έως ότου αποκαλύφθηκε και η δεύτερη δουλειά της - ήτοι η ενασχόλησή της με τη βιομηχανία του σκληρού πορνό...

Αυτό ήταν που της κόστισε τη θέση της, αν και η ίδια έχει κάνει έφεση, υποστηρίζοντας πως μπορεί ακόμη να διδάξει τις χριστιανικές αξίες...
Η 38χρονη γυναίκα, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Julia Pink, εργαζόταν επί 17 συναπτά έτη στην Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου και απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε η ενασχόλησή της με την βιομηχανία του πορνό.
Μάλιστα η ίδια αποφάσισε να ασκήσει έφεση στην απόφαση, λέγοντας πως απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, επειδή "δεν μπορούσε να προωθήσει τις χριστιανικές αξίες".

Από την βράβευσή της - ΦΩΤΟ twitter / @JuliaPinkcom
Η 38χρονη δίδασκε παιδιά και επέβλεπε ενηλίκους με μαθησιακές δυσκολίες, ενώ τα βράδια μεσουρανούσε ως πρωταγωνίστρια ταινιών σκληρού πορνό, κάτι που φαίνεται πως έκανε με απόλυτη επιτυχία, αφού κέρδισε και βραβείο, που οδήγησε και στην "αποκάλυψή" της.
Ένας από τους επικεφαλής της εκκλησίας είπε πως "παρά τα πολλά χρόνια της, πιστεύουμε πως η άλλη της εργασία δεν συνάδει με τα μηνύματά μας".
Τον περασμένο Οκτώβριο, η Julia Pink άκουσε το δικαστήριο να συμφωνεί πως η απόλυσή της ήταν άδικη, αλλά και πως οι λόγοι "ήταν νόμιμοι".

Η 38χρονη υποστηρίζει πως κάνει πορνό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διδάσκει τις χριστιανικές αξίες.

"Είμαι καθολική και πιστή, αλλά επισκέπτομαι και club ανταλλαγής ζευγαριών, αλλά τι σημαίνει αυτό;" λέει η ίδια.

Πηγή: Mirror, το διαβάσαμε στην imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου