Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

του Σωτήρη Τζούμα
Υποκριτές!! 
Άθλια κοινωνία, ατάλαντων κόπρων που παρουσιάζονται ως κήνσορες και φωνάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα αλλά μόνο στο χώρο της Αριστεράς! Αυτή ´ την αθώα κοπέλα, που την κάψατε ζωντανή, ποιός θα την κλάψει;Ποιός θα την θυμηθεί; Ποιός θα της κάνει αφιέρωμα;


Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δεν ξέρουν από πίστη και ιστορία, αλλά είναι εγκλωβισμένοι στην θλιβερή ιδεοληψία τους!!

Από την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο προφίλ στο facebook

5 σχόλια:

  1. Δεν ήταν του νεο-ΠΑΣΟΚ (ΣφΥΡΙΖΑ) για αυτό είναι στα αζήτητα. Ασε που μερικοί που τους έκαψαν έγιναν μέλη δημοτικού συμβουλίου, δεξιά χέρια κάτι αχυράνθρωπων που ήθελαν εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό κείμενο - δημοσίευμα.
    Η αλήθεια του σπάζει κόκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ,ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους και υπομένουν την αδικία, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να αντιδράσουν.
    Αυτοί είναι οι σώφρονες Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις και το ''Δίκτυο πόπολων'',που έχει την στήριξη του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ -αδιάφορα-και ζητά,να επιτραπεί το δικαίωμα στη μόρφωση στον ''μικρό'' Ρομανό...σιγά μη σας νοιάζει η μόρφωσή του!Ε όχι,ρε Ζήκο μπακαλόγατε,το ''δικαίωμα στην... ΑΠΟΔΡΑΣΗ'' θέλετε όλοι εσείς οι ''αριστεροαναρχομπαχαλάκιδες''.Πρέπει να στηριχθεί το...''Σόϊ ''. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή