Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

Η σιωπή των ενόχων, ή μήπως την χρήσιμων ηλιθίων; 
Αντίθετα, ο νόμιμος Μουφτής Κομοτηνής καταδικάζει ως τρομοκράτες τους δολοφόνους 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Βέβαια, η περίπτωση δεν είναι μοναδική. Οι ψευτομουφτήδες της Θράκης (οι οποίοι σε καθημερινή βάση θα έπρεπε να συλλαμβάνονται για αντιποίηση αρχής και οι οποίοι ηγούνται ενός δικτύου παράνομων ιμάμηδων και χοτζάδων) φαίνεται πως δεν έχουν λόγια για να καταδικάσουν την δολοφονική επίθεση των ισλαμιστών που έγινε στο Παρίσι, αφήνοντας πίσω τους 12 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση…



Εμείς δεν περιμέναμε, φυσικά, να προβούν σε καμία απολύτως δήλωση μέσα από την οποία να καταγγέλλουν αυτό το ομαδικό έγκλημα. Κι αυτό, επειδή οι ψευτομουφτήδες (οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι ανώτεροι θρησκευτικοί λειτουργοί) της Ελληνικής Θράκης, ποτέ δεν ανακοινώνουν οτιδήποτε εάν δεν υπάρξει προηγούμενη ανακοίνωση από την τουρκική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν.

Διαμαρτυρήθηκαν (κάνοντας μάλιστα και πορεία στην Ξάνθη) για τα θύματα των Ισραηλινών επιδρομών στην Γάζα, μετά από δηλώσεις του τότε τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε με μία απλή ανακοίνωση για τα θύματα των τζιχαντιστών στο Ιράκ ή την Συρία, ενώ την ίδια στάση απάθειας επέδειξαν και για την Κομπάνι που μάχεται κατά των ισλαμοφασιστών της ISIS.
Η ευαισθησία των ψευτομουφτήδων, προφανώς συνάδει με την γραμμή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και δεν έχει ούτε ένα δάκρυ για τα θύματα, ούτε μία καταγγελτική λέξη για τους στυγνούς ισλαμιστές δολοφόνους...

Σε αντίθεση όμως με τους ψευτομουφτήδες (επαναλαμβάνουμε πως κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά την καθημερινή παραβίαση του νόμου που αφορά την αντιποίηση αρχής) όμως, η Μουφτεία της Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει και καταδικάζει τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ χτυπήματα στο Παρίσι.

Η δήλωση - καταγγελία της Μουφτείας Κομοτηνής

Η Μουφτεία Κομοτηνής καταδικάζει απερίφραστα τα εγκληματικά τρομοκρατικά γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλία και εκφράζει τον αποτροπιασμό της όχι μόνο για τις δολοφονίες αθώων πολιτών αλλά και για τη δυσφήμηση και το διεθνή διασυρμό της θρησκείας του Ισλάμ από τους συγκεκριμένους αδίστακτους δράστες.
Στο Κοράνιο (Κεφάλαιο Μάαϊδε, εδάφιο 32) αναφέρεται το εξής: « … αν κανείς σκοτώσει κάποιον – εκτός βέβαια αν πρόκειται για δολοφόνο ή κακοποιό – θα είναι, σαν να σκοτώνει όλο τον κόσμο. Αν όμως κανείς, σώσει κάποιον, θα είναι σαν να σώζει όλο τον κόσμο».
Οι αρχές και αξίες του Ισλάμ δεν έχουν καμία σχέση με τις ερμηνείες που τους προσδίδουν οι διάφορες ακραίες τρομοκρατικές ομάδες.
Η Μουφτεία στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται να μην συνεχιστεί αυτός ο κύκλος του αίματος που μόνο πόνο, οδύνη και δυστυχία προκαλεί στην ανθρωπότητα και εκφράζει την άποψη ότι θα ήταν άδικο και εσφαλμένο να λάβουν χώρα σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου και δει στην Ευρώπη οι ρατσιστικές ενέργειες ως “αντίποινα” σε βάρος των Μουσουλμάνων, διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε εφαρμογή της αρχής της συλλογικής ευθύνης.
Ευχόμαστε να επικρατήσει και στις άλλες χώρες της Ευρώπης η ψυχραιμία που παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία, η οποία ευτυχώς δεν ταυτίζει τη θρησκεία του Ισλάμ γενικά με το θρησκευτικό φονταμενταλισμό, που είναι καταδικαστέος από οπουδήποτε και αν προέρχεται.
Κομοτηνή, 08ην Ιανουαρίου 2015
Ο Μουφτής Κομοτηνής
ΜΕΤΣΟ ΤΖΕΜΑΛΗ






ΤΟ DEB (κόμμα τουρκοφρόνων) σιωπά για την σφαγή
Η ίδια σιωπή για το έγκλημα των ισλαμοφασιστών στο Παρίσι, τηρείται και από το κόμμα των τουρκοφρόνων της Ελληνικής Θράκης, το DEB, το οποίο δεν έχει εκδώσει καμία απολύτως σχετική ανακοίνωση, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, δηλώνοντας την μη συμμετοχή του (επιλογή του τουρκικού προξενείου) εξαιτίας του αντιδημοκρατικού νόμου που επιβάλει το όριο του 3% (ποσοστού ψήφων σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια), ξεχνώντας όμως να αναφέρει πως στην δημοκρατική «μητέρα πατρίδα» Τουρκία, το όριο εισαγωγής στο τουρκικό κοινοβούλιο βρίσκεται στο… 10%!!!

Η ανακοίνωση του DEB

H χώρα μας βαδίζει για τις πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015.
Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB ) δεν συμμετέχει στις εκλογές, λόγω της αντιδημοκρατικής εφαρμογής του 3% που εφαρμόζεται στα πολιτικά κόμματα καθώς και σε ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές. Ως κόμμα πιστεύουμε στην αναγκαιότητα της εκπροσώπησης της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας της δυτικής Θράκης στο Ελληνικό κοινοβούλιο και πιστεύουμε ότι πρέπει να ακουστεί δυνατά η φωνή της μειονότητας.
Οι πρόωρες εκλογές αποτέλεσαν αφορμή για φήμες και παρασκηνιακά πολιτικά κουτσομπολιά που ήθελαν την ανάμιξη του κόμματος και των διοικητικών στελεχών της, με της εκλογές της 25’ης Ιανουαρίου και τις υποψηφιότητες. Την κίνηση αυτή την θεωρούμε ως μια κακόβουλη πράξη που έχει ως στόχο την αξιοπιστία του DEB.
Το DEB και τα διοικητικά στελέχη του κόμματος μέχρι σήμερα δεν έχουν συζητήσει ούτε έχουν συναντηθεί με κανένα πολιτικό κόμμα σχετικά με τις εκλογές και τις υποψηφιότητες και ούτε υπήρχε τέτοια πρόθεση. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι δεν υπήρχε καμία πρόταση από άλλα πολιτικά κόμματα στο DEB και στα διοικητικά στελέχη του Κόμματος μας. Επομένως, οι φήμες και τα παρασκηνιακά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν σχετικά με το DEB δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πιστεύουμε πως οι αβάσιμες φήμες που ακούστηκαν έχουν στόχο να φθαρεί το κόμμα μας, αλλά και για να επωφελούνται εκλογικά ορισμένοι κύκλοι χρησιμοποιώντας το όνομα του DEB . Η πρόταση και η προσδοκία μας είναι να μην επιχειρήσει κανένα πολιτικό κόμμα να καλλιεργήσει όφελος και πολιτικό κέρδος χρησιμοποιώντας το όνομα του DEB που έχει μια διαφορετική θέση στην καρδιά των ψηφοφόρων της μειονότητας.
Το DEB δεν θα χαραμίσει για μικροπολιτικά οφέλη την μεγάλη υποστήριξη και την αξία των 43.000 ψήφων που πήρε στις Ευρωεκλογές τον Μάιο. Το DEB θα μείνει ουδέτερο και δεν θα υποστηρίξει οποιοδήποτε κόμμα ή υποψήφιο στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στης 25 Ιανουαρίου 2015. Το DEB , ως μια πολιτική κίνηση που έχει πάρει την μεγάλη στήριξη της μειονότητας, θα συνεχίσει να δημοσιοποιεί τα προβλήματα και να είναι η φωνή της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά την αποστολή που μας έδωσαν οι ψηφοφόροι. Το DEB που παίρνει την δύναμη του από το λαό, πάντα θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κοινωνίας και δεν θα είναι η διεύθυνση του προσωπικού συμφέροντος. Γι αυτό τον λόγο, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στα μέλη μας και στην κοινή γνώμη να μην δώσουν βάση στα κακόβουλες παρασκηνιακές εκλογικές φήμες σχετικά με το DEB. Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας που στις τελευταίες ευρωεκλογές πήρε τη μεγάλη υποστήριξη των μειονοτικών ψηφοφόρων, βγήκε με διαφορά πρώτο κόμμα στην Ροδόπη και στην Ξάνθη και τρίτο κόμμα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν θα είναι η αυλή η το δεκανίκι άλλου πολιτικού κόμματος, ούτε υποστηρικτής προσωπικών συμφερόντων.


  • Μήπως οι άνθρωποι του DEB θα πρέπει να πούνε στους ψηφοφόρους τους και την εντολή που τους έδωσε η Άγκυρα;
  • Μήπως οι άνθρωποι του DEB θα πρέπει να πούνε στους ψηφοφόρους τους ολόκληρες και όχι μισές (και βολικές) αλήθειες;
  • Μήπως οι άνθρωποι του DEB και οι λοιποί περιφερόμενοι ανθυπρακτορίσκοι θα πρέπει να πούνε, επιτέλους, στους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης πως χρησιμοποιούνται ως "πολιορκητικός κριός" για να ασκηθεί τουρκική πίεση προς την Ελλάδα σε θέματα που δεν αφορούν την Θράκη;
  • Μήπως οι άνθρωποι του DEB θα πρέπει να πούνε στους ψηφοφόρους τους (φιλήσυχους και μη) πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεχαστούν από την Τουρκία εν ριπή οφθαλμού και οι ίδιοι να γίνουν "κουρμπάνι" εάν η Ελλάδα αποφασίσει να σταθεί αποφασιστικά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα; Ας τους το πούνε, για να ξέρουν οι άνθρωποι που πάνε να τους μπλέξουν οι ανεπάγγελτοι τουρκόφρονες...
 http://kostasxan.blogspot.gr/2015/01/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου