Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ "ΥΒΡΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!


ισλαμΈνα από τα πολλά αποσπάσματα του κορανίου για το ισλάμ που στα αραβικά σημαίνει υποταγή!

Τις τελευταίες ημέρες και με την πρόσφατη αφορμή της τρομοκρατικής και άρτια στρατιωτικά οργανωμένης επίθεση των τζιχαντιστών στο Παρίσι οι διάφορες και ποικιλόχρωμες δυτικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης...

και της κυβέρνησης Ολάντ, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι ακραίοι φονταμεταλιστές της τζιχάντ δεν έχουν καμία σχέση με το ισλάμ και τις διδασκαλίες του κορανίου. «Το ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης», διατείνονταν όλοι μαζί, με ένα στόμα μια φωνή, κατόπιν συμφωνίας στις επιταγές κύκλων που στηρίζουν και διαιωνίζουν το βαρβαρικό ισλάμ σε Ευρώπη και Αμερική.

Ηγέτες και πολιτικοί ταγοί που δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους ούτε μια σελίδα από το κοράνι που περιγράφει σφαγές και βιασμούς αμάχων και δη «απίστων» με νοσηρές λεπτομέρειες. Η θρησκεία που εμφανίστηκε σχεδόν 600 χρόνια μετά τον Χριστιανισμό, εγκαθιδρύθηκε και εξαπλώθηκε με το μαχαίρι και με τις κτηνωδίες που βλέπουμε σήμερα όλοι μας στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Sunan-Abu-Dawud-4361-406x600

Η λέξη «ισλάμ» στα αραβικά σημαίνει υποταγή και σκοπίμως μπερδεύεται από τους εντεταλμένους πολιτικάντηδες της Δύσης με την αραβική λέξη «σαλάμ» που σημαίνει ειρήνη. Όμως, καμία σχέση και ουδεμία ταύτιση υπάρχει μεταξύ των δυο λέξεων που στην ουσία εκφράζουν δυο απόλυτα αντίθετα νοήματα.

Ακόμα και ο ίδιος ο Γάλλος Πρόεδρος στο μήνυμα του προς τον γαλλικό λαό μετά την σφαγή των «απίστων» στο Παρίσι, ανέφερε ότι οι δράστες δεν έχουν σχέση με το ισλάμ, αφού στο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, κοράνι, δεν γίνεται καμία αναφορά για δολοφονίες διαφωνούντων, προφανώς ξεχνώντας τις εκατοντάδες αναφορές στην θανάτωση των μη-μουσουλμάνων που βρίσκονται στις σελίδες του.

Αλλά, αλήθεια, τι προβλέπεται από το κοράνι για τους κριτικούς και «υβριστές» του προφήτη των μουσουλμάνων, βάσει του ιερού βιβλίου; Ένα μόνο μικρό δείγμα…

Screen-Shot-2015-01-10-at-11.17.50-PM
«Μωάμεθ, ο θεμελιωτής του ισλάμ με το σπαθί και το κοράνι, σύμβολα της πίστης του»! Αλλά κατά τ΄ άλλα το ισλάμ πρεσβεύει την ειρήνη, την ελευθερία

Στην ενότητα νούμερο 2, Sunan Abu Dawud 4361 του κορανίου σχετικά με την αντιμετώπιση κάποιου που καθυβρίζει ή προσβάλλει τον προφήτη των μουσουλμάνων αναφέρεται: Είχε διηγηθεί ότι ο Ikrimah είπε: «Ο Abbas μας είπε ότι ένας τυφλός άντρας είχε μια δούλα που γέννησε το παιδί του και η οποία προσέβαλε και δυσφήμισε τον προφήτη μας και της είπε να μην το κάνει αυτό, αλλά εκείνη δεν σταμάτησε και o άντρας την μάλωσε, αλλά εκείνη δεν έδωσε σημασία. Ένα βράδυ άρχισε να προσβάλει και να υποτιμά τον προφήτη ξανά, και έτσι ο άντρας πήρε ένα ξιφίδιο και το κάρφωσε στην κοιλιά της και το πίεσε και την σκότωσε. Τότε έπεσε ένα μωρό ανάμεσα από τα πόδια της που ήταν καλυμένο από το αίμα που ήταν εκεί.

Το επόμενο πρωί το συμβάν έφτασε στα αυτιά του προφήτη και εκείνος συγκέντρωσε τον κόσμο και τους είπε: «Στο όνομα του αλλάχ, παρακαλώ τον άντρα που έκανε αυτό το πράγμα να σταθεί όρθιος. Ο τυφλός άντρας σηκώθηκε, περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο και παραπατώντας πήγε και κάθισε μπροστά στον προφήτη, λέγοντας: «Προφήτη του αλλάχ, εγώ είμαι αυτός που έκανε αυτό το πράγμα. Η γυναίκα συνήθιζε να σε προσβάλει και να σε μειώνει και της είπα να μην το κάνει αυτό, αλλά δεν σταμάτησε και την μάλωσα, αλλά δεν έδωσε σημασία. Έχω δυο γιούς από εκείνη που είναι σαν μαργαριτάρια, και εκείνη ήταν καλή προς εμένα. Χτες το βράδυ άρχισε πάλι να σε προσβάλει και σε υποτιμάει και εγώ άρπαξα ένα ξιφίδιο και την κάρφωσα στο στομάχι της και το πίεσα μέχρι που την σκότωσα». Ο προφήτης είπε: «Έχεις τον λόγο μου ότι δεν θα υπάρξει εκδίκηση για το αίμα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου