Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ!

ΑΙΤΙΑ ΟΙ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ
Η κυβέρνηση Τσίπρα ανέβασε από την αρχή ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών. Με λόγο εθνικά πατριωτικό απευθύνθηκε στον λαό και δεσμεύτηκε για κατάργηση του Μνημονίου, της τρόικας και όλων όσων οι...


δήθεν εταίροι μας που επί 5 χρόνια επέβαλαν στις ελληνικές κυβερνήσεις και δι αυτών διέλυσαν τη χώρα και τον κοινωνικό ιστό! 
Η κυβέρνηση, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα, έδωσε την αίσθηση ότι ετοιμάζεται για τη ρήξη. Ο κόσμος ξανασυγκεντρώθηκε στις πλατείες και απαίτησε να συνεχίσει έως τέλους τη σύγκρουση με τους δανειστές. Άκουγε για πρώτη φορά -μετά το 1940- το ΟΧΙ! 
Και όμως, σε λίγα 24ωρα όλα αυτά αποδείχθηκαν...θέατρο. Η κυβέρνηση Τσίπρα αντί για σύγκρουση υποτάχθηκε στη συνέχιση του μνημονίου και στις απαιτήσεις των δανειστών. Έσκυψε στα...τέσσερα ως ένας άλλος Σαμαράς για να συνεχίσει να εφαρμόζει τα Μνημόνια! Απλά, για να ξεγελάσει τον κόσμο άλλαξε την ονομασία της τρόικας σε "θεσμούς", το Μνημόνιο σε "Νέα Συμφωνία-Γέφυρα" και άλλα παρόμοια. 
Ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει τη μπλόφα που στήθηκε σε βάρος του. 
Όμως άρχισαν να βγαίνουν τα μαχαίρια και στην κυβέρνηση. Ο Μανώλης Γλέζος (ευρωβουλευτής) και η Σοφία Σακοράφα διαχωρίζουν τη θέση τους. Προειδοποιητικά βέλη εξαπολύει ο υπουργός Λαφαζάνης, παρόμοια εξακοντίζονται και από τον υπουργό Κατρούγκαλο. Η κυβέρνηση εφόσον υπογράψει τη συμφωνία με τους τοκογλύφους θα έχει να αντιμετπίσει τέτοιους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της ώστε υπάρχει περίπτωση να πέσει από την εξλουσία σε...χρόνο ρεκόρ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου