Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΚΤΙΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ;

Έχει σχολιαστεί και συνεχίζει να σχολιάζεται από πολλούς το γεγονός ότι...

ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού δεν ...πατάει σχεδόν ποτέ στα δημοτικά συμβούλια! Μόνο πριν από μερικές ημέρες έδωσε το παρόν, κατά τη διαδικασία εκλογής του "Συμπαραστάτη του Δημότη"! Ψήφισε τον Κανελλόπουλο, εκτόξευσε φραστικά πυρά κατά του Βραχιολίδη (που ήταν επίσης υποψήφιος για τη θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη") λέγοντας ότι είναι...επικίνδυνος και εχθρός των συμφερόντων του Δήμου και έτσι έβγαλε την υποχρέωσή του! Κατά τα άλλα, όπως σχολιάζεται από δημοτικούς συμβούλους και μη, ο Δ. Νικολάου λάμπει διά της απουσίας του από τα δημοτικά συμβούλια! 
Μάλιστα έχει σχολιαστεί και η δήλωσή του (την ώρα που επιτίθετο φραστικά στον Βραχιολίδη) "εγώ εκτίω την ποινή μου γι αυτό δεν εγκαταλείπω την έδρα μου"!!! 
"Ποια ποινή εκτίει, αφού πατάει στη χάση και στη φέξηι στα συμβούλια;" αναρωτιούνται με νόημα Χολαργιώτες και δημοτικοί σύμβουλοι! 
Εμείς δεν απορούμε καθόλου με τη στάση του Νικολάου, που στερεί τη δημοτική έδρα από τον Γιώργο Ανυφαντή, έναν νέο άνθρωπο που θα μπορούσε να δίνει τη μάχη του στα δημοτικά συμβούλια και να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Απορούμε όμως με τη δημοτική Αρχή και δη το Προεδρείο του σώματος που δεν κινεί τις προβλεπόμενες από τον "Καλλικράτη" διαδικασίες για την αντικατάσταση του Νικολάου! Ενός δημοτικού συμβούλου που ...πατάει το πόδι του σπάνια στις συνεδριάσεις του ΔΣ!  

3 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ,

    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙΑ .
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακη , ο Ανυφαντης το εχει δηλωσει δημοσια και το λεει παντου οτι δεν τον ενδιαφερει η εδρα και οτι και να παραιτηθει ο Νικολαου , δεν θα την παρει αυτος , αλλα θα την δωσει στον αμεσως επομενο , δηλαδη στον Αναγνωστοπουλο. Συνεχιζεις να επιμενεις , λοιπον , για να παραιτηθει ο Νικολαου ή μηπως τελικα αλλαξες γνωμη και ο Νικολαου θα πρεπει να συνεχισει να κοσμει με την παρουσια του τα δημοτικα συμβουλια ?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ????????ΑΝ ΠΑΤΑ ΑΝ ΔΕ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΤΑ ????ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΤΟΥΝ ????ΚΑΠΟΙΕς ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ?????ΑΝΤΕ ΡΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή