Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΥΚΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Προειδοποιεί για δριμύ ψύχος τις επόμενες 48 ώρες το Greek-Weather.Org σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και κυρίως στην...

βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές, να πέφτει τη νύχτα και νωρίς το πρωί τόσο της Μεγάλης Τετάρτης όσο και της Μεγάλης Πέμπτης ακόμα και κοντά στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Θα πέσουν χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό ίσως και μηδενικό υψόμετρο στην Μακεδονία. Θα σημειωθεί όπως τονίζει το Greek-Weather.Org και ισχυρός παγετός ακόμα και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας μας.

Προσοχή το ερχόμενο 48ωρο και ιδιαίτερα τις βραδινές και πρωινές ώρες, καθώς το οδόστρωμα θα είναι ολισθηρό και θα υπάρχει παγετός.

Τώρα σημειώνονται ισχυρές χιονοπτώσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org!! Χιονίζει πυκνά σε περιοχές ακόμα και ημιορεινές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, πάνω από τα 600-800 μέτρα υψόμετρο, ενώ το κρύο σε όλη την βόρεια Ελλάδα είναι τσουχτερό με τη θερμοκρασία να μη ξεπερνάει τους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου.

Απόψε τη νύχτα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, θα χιονίσει πυκνά σε όλη την βόρεια Ελλάδα ακόμα και πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά και στην κεντρική χώρα. Παγετός και μάλιστα ισχυρός θα σημειωθεί σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας.

Χιόνια θα πέσουν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ακόμα και σε πεδινά τμήματα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Στην κεντρική Μακεδονία θα χιονίσει κυρίως σε πεδινές περιοχές των πιο δυτικών της τμημάτων για λίγη ώρα.

Χιονοπτώσεις προβλέπονται και μέσα στην Μεγάλη Τετάρτη, ακόμα και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλό σχετικά υψόμετρο, σύμφωνα πάντα με τη πρόβλεψη του Greek-Weather.Org.

http://greeksfun.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου