Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ: "ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ"!!!

Ακούσατε πουθενά στα ΜΜΕ να στηλιτεύουν την αλητεία του αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ο οποίος χαρακτήρισε "ανοησίες" τις απαιτήσεις της Ελλάδος από τη Γερμανία...

αναφορικά με τις πολεμικές επανορθώσεις; Όχι. Ούτε ακούσαμε τον πρωθυπουργό Τσίπρα να του...χαράσσει κανένα φωνήεν μπας και του... βουλώσει το στόμα! 
Ο πολιτικός αλήτης λοιπόν Γερμανός Αντικαγκελάριος, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, και αναφορικά με την αποτίμηση που έχει κάνει η χώρα μας στις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, στα 278,7 δισεκατομμύρια είπε: «ειλικρινά, πιστεύω πως πρόκειται για ανοησίες»!!!
Ο Γκάμπριελ δε, υπογράμμισε πως η πιθανότητα καταβολής των  αποζημιώσεων «είναι μηδέν», προσθέτοντας πως όλες οι οικονομικές διεκδικήσεις που συνδέονται με τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο λύθηκαν με τη συνθήκη του 1990, η οποία προηγήθηκε της ενοποίησης Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας!!!
Δείτε το πολιτικό αυτό, για να καταλάβετε τι πολιτικά μούτρα είναι οι σημερινοί Γερμανοί ηγέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου