Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΦΥΓΕ!!!

Η Άντα τον άντεξε 26 χρόνια και πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες! Κι έτσι μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής, Γιώργος και Άντα Παπανδρέου τραβούν διαφορετικούς δρόμους! Μάλιστα η πρώην κυρία Παπανδρέου...

έφυγε από το σπίτι τους στο Καστρί στο πι και φι! Δεν τον άντεχε άλλο φαίνεται η γυναίκα! Έτσι, η οικογένεια Παπα΄νδρέου δημιουγεί μια μίνι παράδοση, μια και ύστερα από τον Ανδρέα Παπανδρεου που χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου με την Μάργκαρετ, ανάλογη ιστορία γράφει και ο Γιωργάκης! 
Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον, μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση του και δεν ήταν λίγες οι φορές (κυρίως όταν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις) που "οργίαζαν" οι φήμες πως ήταν σε διάσταση. 

Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ωστόσο για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου