Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΝΑΙ, ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..."! ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΒΙΝΤΕΟ!

ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
"H πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρχε ποτέ δυνατότητα εξόδου από το Μνημόνιο με το χρέος στο 180% και με προοπτική στο 200%. Αυτή είναι η πραγματικότητα"! 
Η δήλωση αυτή έγινε από τον Πρωθυπουργό κατά την ημέρα της...


ψήφισης του 3ου Μνημονίου!  Δήλωση-ομολογία της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και με το χειροκρότημα των βουλευτών και των υποστηρικτών της κυβέρνησης να πέφτει...βροχή (βλέπε ΑΝΕΛ)! 
Η ομολογία του Α. Τσίπρα, ουσιαστικά αποτελεί ομολογία εθνικής προδοσίας και γι' αυτό θα πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης, μαζί με τους προηγούμενους (Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά-Βενιζέλο)! Όλοι ενέπαιξαν τον λαό και τον πετάνε λεία στους τοκογλύφους της ΕΕ! Ο Αλέξης Τσίπρας προφανώς και γνώριζε από την αρχή ότι με το χρέος στο 180% του ΑΕΠ δεν επρόκειτο να βγούμε ποτέ από τα Μνημόνια. Πρόκειται για ενσυνείδητη απάτη σε βάρος του λαού. Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με διπλή απάτη. Μια στις 25 Γενάρη όταν υπέκλεψε την ψήφο του λαού για να τον βγάλει από τα Μνημόνια (ενώ γνώριζε ότι δεν θα έβγαινε ποτέ) και μια δεύτερη απάτη στις 5 Ιουλίου όταν  ζήτησε και πήρε το ΟΧΙ του λαού για να τον βγάλει πάλι από τα Μνημόνια ( και τον έβαλε στο χειρότερο από όλα τα προηγούμενα)!
Δείτε το βίντεο με την ομολογία-σοκ του πρωθυπουργού στο 7.15''

1 σχόλιο: