Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ "666" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ! ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΖΗΛΩΤΕΣ!

Με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί και διασύρει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι -δήθεν- φέρει στο μέτωπό του το "666", καταδικάζοντάς τον παράλληλα επειδή επισκέφθηκε το CERN, όπου διεξάγονται σημαντικά επιστημονικά πειράματα και έρευνες δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα με το βίντεο, ζητήσαμε και πείραμε απάντηση από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στον χώρο της Εκκλησίας. 
Μας είπε λοιπόν ότι όσα αναπαράγονται στα βίντεο που διαπομπεύουν...


τον Οικουμενικό Πατριάρχη έχουν στόχο να διασύρουν την ίδια την Ορθοδοξία και σε καμία περίπτωση να διαφωτίσουν. 
"Πρόκειται για ζηλωτές, παρόμοιους με τους παλαιοημερολογίτες οι οποίοι θεωρούν αιρετικούς εμάς, μόνο και μόνο επειδή ακολουθήσαμε το νέο ημερολόγιο! Αντίστοιχα και αυτοί που παράγουν ή αναπαράγουν τέτοια εξοργιστικά βίντεο, δεν έχουν καμία επιχειρηματολογία, το μόνο που κάνουν είναι μέσω της φαντασίας τους και δαιμονοποιήσεις τους να ταυτίσουν τον Πατριάρχη με το κακό! Φαντάστηκαν λοιπόν ότι το κράνος που φόρεσε ο Πατριάρχης, όπως και φορούν όλοι οι επιστήμονες εργάζονται στο CERN , έχει επάνω του χαραγμένο το 666! Και τι είναι το 666, ακόμη και αν  υιοθετήσουμε την εξωφρενικά ευφάνταστη επιχειρηματολογία των ζηλωτών; Η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και οι Αγιορείτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι το 666 δεν είναι αριθμός του διαβόλου. Αλλοίμονο αν όλη μας η ζωή και το μεγαλείο της Ορθόδοξης πίστης συμπυκνώνεται στον αριθμό 666! Τότε η Ορθοδοξία μας μεταβάλλεται σε δόγμα φανατισμένων, όπως είναι οι οι παλαιοημερολογίτες ή να το πάω ακόμη πιο πέρα, όπως είναι ο ισλαμισμός". 
Αναφορικά με το γιατί ο Πατριάρχης αποδέχθηκε την πρόσκληση και μετέβη στο CERN όπου επιδιώκεται να αποδειχθεί ότι ο κόσμος δεν είναι δημιούργημα του Θεού, αλλά μιας συμπαντικής ακολουθίας εκρήξεων και ενός σωματιδίου, το ίδιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στον χώρο της Εκκλησίας, μας απάντησε:
"Τι άλλο θ' ακούσουμε από φανατικούς και άνοες; Ο Πατριάρχης δέχθηκε και αποδέχθηκε πρόσκληση από Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι εργάζονται στο CERN. Είναι οι ίδιοι Έλληνες τους οποίους ανεβάζουμε στα ύψη όταν καταξιώνουν τη χώρα μας στο εξωτερικό με το επιστημονικό τους κύρος και τις γνώσεις τους, είναι οι ίδιοι Έλληνες που αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα μας η οποία τους περιφρονεί ή τους στέλνει στην ανεργία. Αυτοί είναι οι Έλληνες που προσκάλεσαν τον Πατριάρχη και τους οποίους οι ανόητοι που κατασκεύσαν το συγκεκριμένο βίντεο, τους θεωρούν κάτι σαν εκπροσώπους του...σατανά! Ντροπή τους. Η Εκκλησία αποδέχεται το έργο της επιστήμης. Μην μου μιλήσετε για όρια, γιατί θα σας πω ποιος καθορίζει τα όρια; Οι ζηλωτές που παράγουν τέτοια βίντεο; Τότε με τη λογική τους, αν σταματούσαμε την επιστήμη δεν θα σώζαμε τις ανθρώπινες ζωές που σώζονται σήμερα ούτε μεταμοσχεύσεις θα είχαμε ούτε τίποτε. Ακόμη και το μποζόνιο να βρεθεί, εγώ θα σας πω ότι το μποζόνιο είναι δημιούργημα του Θεού. Ποιος είπε ότι ένα τέτοιο επιστημονικό πείραμα θέλει να ακυρώσει τον Θεό και πως ο κόσμος είναι δημιούργημά Του; Αυτά είναι φαντασίες των ανόητων που παράγουν τέτοια βίντεο για να διασύρουν τον Πατριάρχη και την ίδια την Ορθοδοξία. Και καλά θα κάνετε να μην τα αναπαράγετε κι εσείς...". 

Σχόλιο-απάντηση δική μας: Αγαπητέ, εμείς αναπαράγουμε το βίντεο, ερχόμενοι εκ των υστέρων να διαφωτίσουμε τον κόσμο με τις δικές σας απόψεις για την αποκάλυψη της αλήθειας. Το να βρίσκεται κάποιος σε άγνοια, αυτό είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αν λοιπόν υπάρχουν τέτοια βίντεο που διαστρέφουν την αλήθεια, οι ξεκάθαρες απαντήσεις ξεδιαλύνουν το τοπίο και ανοίγουν τους ορίζοντες. Όταν όμως δεν υπάρχουν αυτές οι απαντήσεις, τότε μένει το στρεβλό και επιλέον ο ίδιος ο πιστός μένει ανοχύρωτος από επιχειρήματα. Η γνώση πάντα οχυρώνει...   

8 σχόλια:

  1. Ο οικουμενισμός επιχειρεί να ενώσει όλες τις θρησκείες (οι οποίες είναι αντίθετες
    εν πολλοίς προς τα διδάγματα του Χριστού μας) κάτω από την σκέπη ενός ''Θεού'',
    ο οποίος ''Θεός'' θα ευλογεί όλες τις δοξασίες των πιστών, οι οποίες είναι αντιφατικές μεταξύ τους, π.χ. μουσουλμανισμός - χριστιανισμός !!!
    Ο οικουμενισμός προσπαθεί να ενώσει όλους τους πιστούς με την δημιουργία
    της Πανθρησκείας, όπως ακριβώς η Παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να υποδουλώσει
    όλους τους λαούς με την δημιουργία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης !!!
    Καταλαβαίνετε τώρα τι σχεδιάζουν κάποιοι ισχυροί για εμάς χωρίς να
    μας ρωτήσουν καν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 666 ταυτίζεται με τον Αντίχριστο. Δεν το λέω εγώ, το λέει η Αποκάλυψη του
    Ιωάννη:

    "Και επιβάλλει (το Θηρίο, ο Αντίχριστος) σε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να τοποθετήσουν χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, έτσι ώστε να μη μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτός που έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ κρίνεται η σοφία του ανθρώπου. Ο νουνεχής ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου. Γιατί αριθμός ανθρώπου είναι (= το άθροισμα των αριθμών που προκύπτει από τα γράμματα του ονόματός του). Και ο αριθμός του είναι χξς'. (= 666)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
    http://hxosalpiggos.blogspot.gr/2015/09/666-666.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση αυτή είναι όντως αποστομωτική.
      Καλόν θα ήταν να δημοσιευθεί και στην παρούσα
      ιστοσελίδα.

      Διαγραφή
  4. Σώωωωπααααα ? Όταν περνούσε ο Παναθλιότατος μπροστά από το άγαλμα του ανθρωποκτόνου Σίβα, που έχουν στημένο απ' έξω, του γαργάλησε τ'αρχίδια ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει κανένα 666.
    Μόνο το ΧΞΣ υπάρχει. Βγάλτε τον αριθμό από αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι 666 διαβόλους και θηρία και μαλακίες ακούτε ρε . Το συγκεκριμμένο κομμάτι της Αποκάλυψης είναι αλληγορικό όπως όλα τα εδάφια. Αναφέρεται στον Δομητιανό που ήταν τότε αυτοκράτορας της Ρώμης και τον παρουσιάζει ως θηρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και ο κάθε άσχετος το δικαίωμα να λέει το μακρύ του και το κοντό του κι ας μην έχει διαβάσει ποτέ την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
      Δικαίωμα δημοκρατικό, ιερό και αναφαίρετο.

      Διαγραφή