Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΔΗΜΙΑΚΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΦΟΣ, ΧΟΛΕΡΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Κανένα κανάλι δεν μιλάει για όλα αυτά. Καμία κυβέρνηση ή βολευτής δεν λέει τίποτα. Οι άθλιοι Τσίπρας-Καμμένος το ρίχνουν στο...φιλότιμο του Έλληνα και το χριστιανικό του καθήκον, χωρίς να λένε λέξη για την επιδημιακή "βόμβα" που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες. Δείτε τι μας λέει για το θέμα ο "Ανδρόνικος":

Το διακύβευμα (με την έννοια του ρίσκου) που ''παίζει'' η Ελλάδα με την...

''φιλοξενία'' εκατομμυρίων, ναι εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, -αυτή είναι η αλήθεια(!)- είναι οι μολυσματικές αρρώστιες που φέρνουν μαζί τους, ή και που θα δημιουργηθούν με τις συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διαβίωση τους, για μήνες ή χρόνια, σε καταυλισμούς και ύπαιθρο!
Θα επανεμφανιστούν ''επιθετικά'' μικρόβια (τύφου, χολέρας, φυματίωσης κλπ) που έχουν ξεχαστεί για δεκαετίες στην χώρα μας. Φοβάμαι ό,τι θα ζήσουμε ''εφιαλτικά σενάρια'' με την ΈΚΡΗΞΗ ''επιδημιακής βόμβας'', όπως το 1854 με την χολέρα, που θανάτωσε περισσότερους από τον μισό πληθυσμό, στην Αθήνα στον Πειραιά στις Κυκλάδες...!
Είναι η...''άλλη πτυχή'' του προβλήματος, που σκοπίμως και με Δόλο αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό οι ''φωστήρες'' του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!
Με την επικίνδυνη και α-σόβαρη εξωτερική πολιτική που ασκούν οι ερασιτέχνες, πρώην καταληψίες σχολικών κτιρίων, υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο, η ΕΛΛΑΣ να υποστεί εδαφικό ακρωτηριασμό, με ότι αυτό συνεπάγεται!!! (το απευχόμαστε όλοι οι Έλληνες)
Με την αστεία πολιτική α-σόβαρων ''πολιτικών'' τύπου κυρα Τασίας... και με δεδομένη την απαξίωση των δημόσιων νοσοκομείων σε ολόκληρη την επικράτεια, έχουμε έναν ακόμη (ενδεχομένως!) όλεθρο εμπρός μας, τον ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ του γηγενούς πληθυσμού από ... ''ξεχασμένα θανατηφόρα μικρόβια''!!!
"ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ"

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κε Βραχιολίδη που αναδεικνύεις σοβαρά θέματα και παράλληλα, τους προβληματισμούς των σχολιαστών. Αυτό δείχνει και την εντιμότητά σου σε αυτό που υπηρετείς με συνέπεια, αλλά και τον σεβασμό απέναντι στους αναγνώστες σου Γι΄ αυτό είμαστε και ''φανατικοί'' της ιστοσελίδας!
    Κρίμα που δεν είστε εσείς ο ''Συμπαραστάτης του Δημότη''
    Ας βρούμε ''παρηγοριά '' με τον ''συμπαραστάτη του δημάρχου''!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιόν;;;
    Τον συμπαραστάτη του δημότη;;;
    Ποιος είναι αυτός, τον έχει δει κανείς, κοίτα τι θυμήθηκε τώρα!
    Πιο πιθανό είναι να δούμε τον ΜΈΣΙ της Μπαρτσελόνα στον Χολαργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την παράνομη και χωρίς έλεγχο είσοδο εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Πατρίδα μας εμφανίστηκαν ξεχασμένες θανατηφόρες μολυσματικές αρρώστιες που θερίζουν τους Έλληνες και ιδίως μικρά παιδιά χωρίς κανένας συριζαίος να δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για το τεράστιο αυτό πρόβλημα . Η ψευτοκυβέρνηση ΖΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει σαν στόχο την εξόντωση του Ελληνισμού και την μεταφορά στην Πατρίδα μας 15 εκατ. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ . ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ . Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΕ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ'' ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ο Τσίπρας πάει τριήμερο διακοπές στην Μαλακάσα με το κορίτσι του . Στα αρ....... του η χώρα . Είναι θέμα χρόνου οι λαθρομετανάστες να αρχίσουν να σφάζουν και να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι συριζαίες συντρόφισες του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τι γνώμη έχουν για τους Αφγανούς Λαθρομετανάστες που θα κατασκηνώσουν δίπλα σε σχολεία ; Η παρουσία Αφγανών βιαστών θα βοηθήσει στην ψυχαγωγία των μπούληδων Χολαργού Παπάγου η ο Δήμος μας θα γίνει ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; Υπομονή κορίτσια του ΣΦΥΡΙΖΑ . Και μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εμπειρίες σας με τους λαθρο ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία Χαμηλοθώρη του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εχθές Περικλέους τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες εγκληματίες σακάτεψαν δύο Έλληνες ηλικιωμένους και τους άρπαξαν 78 ευρώ που είχαν μαζί τους . Πριν δύο ημέρες Αλβανοί έστειλαν στο Νοσοκομείο έναν νέο άνδρα . Στην 17 Νοεμβρίου σπάνε τα μαγαζιά και λεηλατούν ότι βρίσκουν . Κάθε μέρα στον Χολαργό γίνονται αμέτρητα εγκλήματα από λαθρομετανάστες . Αυτές οι πράξεις βίας ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ................. μόνο τον εαυτούλη σας κοιτάτε και όλοι οι άλλοι να πάνε να ................... Ο σύλλογος είναι ένα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ από θλιμμένες γκέισες της βρομο αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Χαμηλοθώρη του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εχθές Περικλέους τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες εγκληματίες σακάτεψαν δύο Έλληνες ηλικιωμένους και τους άρπαξαν 78 ευρώ που είχαν μαζί τους . Πριν δύο ημέρες Αλβανοί έστειλαν στο Νοσοκομείο έναν νέο άνδρα . Στην 17 Νοεμβρίου σπάνε τα μαγαζιά και λεηλατούν ότι βρίσκουν . Κάθε μέρα στον Χολαργό γίνονται αμέτρητα εγκλήματα από λαθρομετανάστες . Αυτές οι πράξεις βίας ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ................. μόνο τον εαυτούλη σας κοιτάτε και όλοι οι άλλοι να πάνε να ................... Ο σύλλογος σας είναι ένα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ από θλιμμένες γκέισες της βρομο αριστεράς . Σε λίγο οι Αφγανοί θα μετατρέψουν τον Χολαργό σε γαμιστρώ............ και εσείς ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στο θέμα της εγκληματικότητος που μαστίζει την περιοχή μας χωρίς κομματικές σκοπιμότητες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόσο μαλάκας είσαι, τόσα γράφεις χιτλεράκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή