Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ...

Θεομηνία προβλέπει το Greek-Weather.Org για την ερχόμενη Καθαρά...


Δευτέρα με καταιγίδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια.
Παγωνιά και χιόνια προβλέπει το Greek-Weather.Org από τη Καθαρά Δευτέρα και μετά, με καταιγίδες, βροχές και χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά και ιδιαίτερα σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη Καθαρά Δευτέρα στη βόρεια χώρα πάνω από τα 700-800 μέτρα και στη κεντρική χώρα πάνω από τα 900-1000 μέτρα, ενώ το διάστημα 15-17 Μαρτίου, οι χιονοπτώσεις θα πέφτουν στη βόρεια Ελλάδα και πάνω από τα 500-600 μέτρα και στη κεντρική πάνω από τα 700-800 μέτρα υψόμετρο.

ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!

Δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας το διάστημα 15-17 Μαρτίου όπως στη Φλώρινα, τη Καστοριά, τη Κοζάνη και τα Γρεβενά, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο χιονοπτώσεων το παραπάνω χρονικό διάστημα και σε πεδινά τμήματα του βόρειου Έβρου.

Πυκνά χιόνια θα πέσουν γενικότερα σε όλες τις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και σε όλα τα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου ενώ θα χιονίσει και στα βουνά της Κρήτης και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.


http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=32&t=14214

2 σχόλια:

  1. αμα σου λεω ότι θα σουβλίσουμε με χιονια εσυ δε μ΄ακους...
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε πραγματικά γελοίοι με αυτά που γράφετε. Επειδή θα χιονίσει, οι ζωές όλων μας είναι σε κίνδυνο; Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτά που ακούμε και συμβαίνουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή